Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Miercurea Ciuc şi-a închis biroul de la GOSCOM | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 22 aprilie 2024
Home » Societate » Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Miercurea Ciuc şi-a închis biroul de la GOSCOM
Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Miercurea Ciuc şi-a închis biroul de la GOSCOM

Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Miercurea Ciuc şi-a închis biroul de la GOSCOM

Primăria municipiului Miercurea Ciuc anunţă faptul că începând de ieri a fost sistată activitatea de relaţii cu publicul al biroului Direcţiei de Asistenţă Socială care funcţiona pe strada Salcâm, la fostul sediu al GOSCOM.

„Odată cu venirea vremii reci, serviciul de relaţii cu publicul al Direcţiei sociale nu mai poate garanta condiţiile necesare pentru relaţionarea normală cu publicul. Astfel cu începere din data de 12 noiembrie activitatea de primire a publicului de la locaţia antemenţionată va fi sistată, urmând ca publicul să fie informat ulterior despre noua locaţie de primire a publicului de către Direcţia de asistenţă publică.

Se pune în continuare un accent deosebit pe promovarea cât mai largă a posibilităţilor de contactare a direcţiei prin intermediul suprafeţelor electronice de lucru cu publicul”, se precizează în comunicat.

Primăria precizează faptul că urmează să emită o informare referitoare la noul program şi noul sediu al direcţiei. De asemenea, mai multe informaţii pot fi solicitate la numărul de telefon 0266/31.51.20 interior 115, 141 sau 191, respectiv prin e-mail: social@szereda.ro.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.