Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Criminal în libertate, la mai bine de o săptămână după ce a omorât o femeie | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 27 mai 2024
Home » Societate » Criminal în libertate, la mai bine de o săptămână după ce a omorât o femeie
Criminal în libertate, la mai bine de o săptămână după ce a omorât o femeie

Criminal în libertate, la mai bine de o săptămână după ce a omorât o femeie

O femeie de 72 de ani din comuna Mereşti a fost ucisă în propria casă, la sfârşitul anului trecut, făptaşul (sau făptaşii) nefiind identificat până ieri.

Potrivit unui comunicat de presă remis, marţi, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Harghita, femeia a fost găsită fără suflare de nepotul ei, în data de 29 decembrie. Corpul femeii prezenta răni produse prin violenţă, motiv pentru care procurorii au început urmărirea penală „in rem”, pentru săvârşirea infracţiunii de omor. „La data de 29.12.2016, Parchetul de pe lângă Tribunalul Harghita a fost sesizat în legătură cu faptul că, la aceeaşi dată, numitul Pál Szilárd, cu ocazia deplasării la imobilul situat în comuna Mereşti, nr. 57, judeţul Harghita, aparţinând bunicii sale Sós Erszébet, a constatat că aceasta este decedată, prezentând mai multe leziuni de violenţă la nivelul corpului. În cauză, s-a dispus începerea urmăririi penale in rem, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, prev. de art. 188, alin. 1 din Codul penal”, se arată în document.

∗∗∗

Se pare că femeia a fost văzută ultima dată în viaţă în data de 27 decembrie, iar din casă nu lipsesc lucruri. De asemenea, aceasta a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuţit. (Şt.P.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.