Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Creştere a numărului de cereri pentru paşapoarte în Harghita | Informația Harghitei - jurnal independent
vineri , 23 februarie 2024
Home » Societate » Creştere a numărului de cereri pentru paşapoarte în Harghita
Creştere a numărului de cereri pentru paşapoarte în Harghita

Creştere a numărului de cereri pentru paşapoarte în Harghita

Instituţia Prefectului a informat că la nivelul Serviciului Public Comunitar de Paşapoarte Harghita s-a constatat o creştere a numărului celor care doresc să obţină un paşaport simplu, fiind prelungit programul de lucru cu publicul.

Potrivit unui comunicat al instituţiei, numai în săptămâna 28 februarie – 4 martie numărul cererilor a crescut cu peste 225% faţă de săptămâna anterioară (de la 148 cereri în săptămâna 21-25 februarie la 335 cereri în perioada amintită). „Având în vedere creşterea semnificativă a numărului cererilor de paşapoarte înregistrat la nivel naţional, precum şi dorinţa tot mai mare a cetăţenilor de a obţine un document de călătorie în perioada actuală şi luând în considerare numărul insuficient al locurilor disponibile pentru programare online pe platforma e-pasapoarte, în scopul asigurării unui serviciu public de calitate, s-a dispus prelungirea programului de lucru cu publicul la serviciul public comunitar de paşapoarte în perioada 10 martie – 30 aprilie 2022”, a precizat Instituţia Prefectului.

Astfel, programul de lucru cu publicul va fi, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00-20:00, iar sâmbătă, între orele 08:00 şi 14:00. „Reamintim că cetăţenii se pot înscrie pe platforma de programare online şi în alte judeţe care au locuri disponibile pentru intervalul dorit”, a menţionat Instituţia Prefectului. (E.G.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.