Consiliul Judeţean Harghita alocă pentru Topliţa 6% din cota de impozit pe venit | Informația Harghitei - jurnal independent Consiliul Judeţean Harghita alocă pentru Topliţa 6% din cota de impozit pe venit | Informația Harghitei - jurnal independent
vineri , 21 iunie 2024
Home » Societate » Consiliul Judeţean Harghita alocă pentru Topliţa 6% din cota de impozit pe venit
Consiliul Judeţean Harghita alocă pentru Topliţa 6% din cota de impozit pe venit

Consiliul Judeţean Harghita alocă pentru Topliţa 6% din cota de impozit pe venit

Consiliul Judeţean Harghita s-a reunit, ieri, în şedinţă de îndată, pentru luarea unor decizii importante pentru locuitorii din Topliţa, Lueta şi Sâncrăieni.

Din suma disponibilă, comunicată de ANAF, 594,65 mii lei, pentru distribuire din cota de 6% impozit pe venit, municipiului Topliţa i se va aloca suma de 394,65 mii lei pentru continuarea investiţiei privind înfiinţarea reţelei de gaz a municipiului.

„Ne ținem de cuvânt și îndreptăm o situație care a generat conflict la nivelul Consiliului Județean Harghita. Am încredere că în curând toate lucrurile vor intra în linie dreaptă și investiția va contribui la dezvoltarea orașului”, a apreciat Borboly Csaba, președintele consiliului județean.

Pe ordinea de zi au mai fost alocate sume din cota de 6% impozit pe venit pentru localităţile Lueta şi Sâncrăieni, pentru alimentarea cu apă şi extinderea reţelei de canalizare menajeră, fiecărei localităţi fiindu-i alocată suma de 100 de mii de lei.

Totodată el i-a mulțumit primarului orașului Borsec, Mik Jozsef, care, prin munca sa, a făcut demersuri privind dezvoltarea și modernizarea orașului, fiindu-i acordată distincția Premiul Bethlen Gabor al Consiliului Județean Harghita.

Premiul se acordă acelor persoane care, prin activitatea lor publică de mai multe decenii au contribuit la dezvoltarea județului Harghita, la identificarea și cunoașterea valorilor județene.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.