Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Concursul Naţional „Mesajul meu antidrog”, ediţia a XI-a | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 22 aprilie 2024
Home » Învățământ » Concursul Naţional „Mesajul meu antidrog”, ediţia a XI-a
Concursul Naţional „Mesajul meu antidrog”, ediţia a XI-a

Concursul Naţional „Mesajul meu antidrog”, ediţia a XI-a

Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Harghita, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Harghita, lansează ediţia a XI-a a proiectului naţional „Mesajul meu Antidrog”. Concursul Naţional „Mesajul meu antidrog” a ajuns în prezent la ediţia a XI-a, reprezintă un proiect sustenabil de tradiţie al Agenţiei Naţionale Antidrog şi un exemplu de bune practici în domeniul cooperării cu instituţiile reprezentative din mediul şcolar. Dorim ca şi în acest an să dăm continuitate acestui demers preventiv, care îşi propune a conferi adolescenţilor încadraţi într-o formă de învăţământ o alternativă la consumul de droguri.

Anul acesta, concursul „Mesajul meu antidrog” are ca temă „Colorează-ţi viaţa altfel… fără droguri!”.

Astfel, prin secţiunile propuse, încercăm să oferim adolescenţilor posibilitatea de a contribui la lansarea unor mesaje pozitive în favoarea unei vieţi sănătoase, fără droguri. Secţiunile ediţiei a XI-a sunt: 1. Eseu literar (în limba română, maghiară şi romani); 2. Pagină web; 3. Film de scurt-metraj, fotografie digitală, spot. Tema secţiunii: „Colorează-ţi viaţa altfel… fără droguri!”; 4. Arte vizuale; 5. Sport, care constă în promovarea practicării sportului şi mişcării în aer liber ca alternativă la consumul de droguri în cadrul disciplinelor înscrise în calendarul competiţional sportiv şcolar.

În judeţul Harghita, concursul va fi implementat de către Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Harghita, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Harghita. Cu acest prilej, adresăm invitaţia elevilor interesaţi de a accesa regulamentul de concurs care va fi transmis prin intermediul IŞJ Harghita în toate unităţile şcolare. Data limită de depunere a lucrărilor este 30 aprilie 2014.

Lucrările declarate câştigătoare vor participa la jurizarea naţională, iar câştigătorii vor fi premiaţi de Agenţia Naţională Antidrog în cadrul Şcolii de vară antidrog.

Pentru informaţii suplimentare puteţi să contactaţi: Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Harghita, strada Nicolae Bălcescu, nr. 1, Miercurea-Ciuc, Harghita, tel. 0266/31.12.00, e-mail: cpecaharghita@yahoo.com, cpeca.harghita@ana.gov.ro, www.ana.gov.ro

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.