Concurs de nuvele și fotografii despre viața în casă în timpul pandemiei COVID-19 | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 24 iulie 2024
Home » Societate » Concurs de nuvele și fotografii despre viața în casă în timpul pandemiei COVID-19
Concurs de nuvele și fotografii despre viața în casă în timpul pandemiei COVID-19

Concurs de nuvele și fotografii despre viața în casă în timpul pandemiei COVID-19

Narațiuni, schițe, fotografii sau albume foto despre întâmplările și situațiile de care ați avut parte în ultimele săptămâni și se încadrează subiectului #suntemacasă pot fi înscrise până în data de 15 aprilie la Concursul de proiecte, destinat deopotrivă amatorilor și profesioniștilor, organizat de Consiliul Județean Harghita.

„Viața noastră s-a schimbat hotărâtor, de când ordonanțele militare au impus prevederi importante, în scopul încetinirii răspândirii pandemiei: viața noastră socială se rezumă la apeluri telefonice, apeluri video, fotografii, iar dacă dorim să ieșim din casă trebuie să completăm o declarație pe propria răspundere. Însă faptul că trebuie să stăm acasă, că #suntemacasă, are și unele beneficii. Avem mai mult timp, pe care îl putem dedica familiei, putem să citim, putem crea! Având în vedere acestea, Consiliul Județean Harghita anunță organizarea unui concurs de proiecte”, a dat de știre echipa de comunicare a instituției, prin intermediul unui comunicat de presă.

Fiecare lucrare declarată câștigătoare va fi premiată cu o recompensă financiară în valoare de 500 de lei, se precizează în documentul citat.

Rezultatele concursului de proiecte vor fi comunicate în 20 aprilie, consiliul județean rezervându-și dreptul de a schimba această dată, în funcție de numărul de proiecte înscrise în concurs. (D.M.)

 

Comentarii:

comentarii

One comment

  1. Mă voi sunteți normali!? Suntem fericiții locuitori care inca nu avem probleme. Când o să fie cazuri mortale o să facem un lat concurs? Eu știu ca se plictisește lumea dar sa din totuși decenți și…Hai sa ne vedem de treabă și să facem cumva sa oprim pandemia, sau macar sa o limitam… Poate cei 500 de lei vor putea fi folosiți pentru cei care într-adevăr vor avea de suferit din urmă pandemiei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.