Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Concurs de desene pentru elevii harghiteni | Informația Harghitei - jurnal independent
marți , 16 aprilie 2024
Home » Învățământ » Concurs de desene pentru elevii harghiteni
Concurs de desene pentru elevii harghiteni

Concurs de desene pentru elevii harghiteni

Lucrările se pot trimite la sediul IŞJ Harghita până pe 20 noiembrie

Elevii din clasele primare şi gimnaziale din judeţul Harghita sunt invitaţi să participe la un concurs de desene care va marca Ziua Naţională a României.

Având ca temă „1 Decembrie 1918 – Ziua Naţională a României”, concursul este organizat de către Instituţia Prefectului – judeţul Harghita, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Harghita, la acesta putând participa copii din clasele primare (I-IV) şi gimnaziale (V-VIII).

Cei care doresc să participe, se precizează pe site-ul IŞJ Harghita, pot depune lucrările la secretariatul inspectoratului până pe 20 noiembrie, desenele putându-se realiza în orice tehnică, pe hârtie de format A4 sau A3. De asemenea, pe spatele acestora va trebui trecut titlul lucrării, precum şi numele şi numărul de telefon al elevului, clasa şi şcoala unde învaţă acesta, precum şi numele profesorului.

Organizatorii mai precizează faptul că lucrările vor alcătui o expoziţie care va fi găzduită, în perioada 27 noiembrie – 4 decembrie, de Galeria de Artă a Consiliului Judeţean. De asemenea, se vor acorda şi o serie de premii pentru lucrările cele mai reuşite, acestea fiind stabilite de către o comisie formată din câte un reprezentant al Prefecturii şi Inspectoratului Şcolar, precum şi din doi profesori de specialitate.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.