Cine sunt favoriții de pe tabloul masculin de la Australian Open 2023 | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 23 iunie 2024
Home » Sport » Cine sunt favoriții de pe tabloul masculin de la Australian Open 2023
Cine sunt favoriții de pe tabloul masculin de la Australian Open 2023

Cine sunt favoriții de pe tabloul masculin de la Australian Open 2023

(articol publicitar)

Australian Open este un turneu de tenis de Grand Slam care are loc în fiecare an în luna ianuarie în Melbourne, Australia. La ediția din acest an, care va desfășura în perioada 16-29 ianuarie, vor participa jucătorii de top ai lumii, iar favoriții la câștigarea trofeului pe tabloul masculin sunt Novak Djokovic, Rafael Nadal, Carlos Alcaraz, Daniil Medvedev, Stefanos Tsitsipas și Alexander Zverev.

La un turneu atât de important precum este Australian Open, este foarte greu de făcut predicții pentru că surprizele pot să apară oricând și chiar din cele mai neașteptate locuri. Dacă ne uităm pe lista de mai sus, vedem numai nume importante, e vorba de jucători cu un palmares impresionant. Și Carlos Alcaraz. Cu toate acestea, spaniolul își merită locul printre favoriți prin prisma performanțelor recente pe care le-a reușit. Dacă ești printre cei pasionați, pariază online pe Australian Open ca să ai parte de o experiență și mai interesantă și plină de adrenalină. Înainte să plasezi un pariu, însă, ar fi cel mai bine să știi toate detaliile pentru a putea lua o decizie în cunoștință de cauză. Astfel, citește în continuare pentru ca tu să fii cât mai bine informat posibil.

Care sunt cele mai importante nume de pe tabloul masculin de la Australian Open?

Djokovic, care a ocupat mult timp prima poziție în clasamentul ATP, a fost considerat de mulți ca fiind favoritul principal la câștigarea Australian Open în ultimele ediții, având în vedere că a câștigat acest turneu de șapte ori în carieră și a avut o formă foarte bună în ultimul timp. El poate să ajungă și în acest an foarte departe în turneu, chiar dacă anul trecut a absentat din cauza faptului că nu a fost vaccinat. De altfel, el nu s-a vaccinat nici acum, însă restricțiile guvernului australian s-au ridicat și poate intra fără probleme în țară. Drept urmare, sârbul, datorită experienței sale, rămâne printre principalii favoriți.

Nadal, unul dintre cele mai mari nume din istoria tenisului, are și el șanse importante să meargă departe la acest turneu, jocul spaniolului impresionând în continuare, în ciuda vârstei sale înaintate. Un alt favorit la acest turneu este chiar Carlos Alcaraz, cel poreclit de mulți drept noul Rafa Nadal. Porecla dată spaniolului nu este întâmplătoare – el a devenit anul trecut cel mai tânăr lider mondial din istoria tenisului. Așadar, are tot potențialul din lume.

Medvedev, Tsitsipas și Zverev au fost considerați de asemenea favoriți la câștigarea Australian Open, având în vedere că au avut rezultate foarte bune în ultimul timp și ocupă poziții înalte în clasamentul ATP. Toți trei sunt nume importante în ATP și vor avea cu siguranță un cuvânt de spus la această ediție a Australian Open.

În concluzie, favoriții de pe tabloul masculin de la Australian Open au fost Djokovic, Nadal, Alcaraz, Medvedev, Tsitsipas și Zverev. Pare să fie anul lui Carlos Alcaraz și al noii generații, însă nu trebuie scoși din calcule niciodată veteranii precum Djokovic sau Nadal.

sursa foto: unsplash.com

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.