Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Cele mai simple modalităţi de a face bani din blogging | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 22 mai 2024
Home » Economic » Cele mai simple modalităţi de a face bani din blogging
Cele mai simple modalităţi de a face bani din blogging

Cele mai simple modalităţi de a face bani din blogging

 

Dacă eşti o persoană creativă, îţi place să scrii şi doreşti să investeşti timp într-o afacere profitabilă de viitor, dar nu dispui de foarte mulţi bani, te poţi informa din mai multe surse şi poţi lua variate modele pentru a începe un blog. Tot ai auzit probabil că persoane cunoscute ca Andreea Raicu şi Tudor Chirilă au un blog, scriu despre ce-i pasionează, scriu din suflet. Se pare că există o reţetă a succesului! Sunt domnişoare care au blog-uri de frumuseţe, blog-uri de călătorie sau de artă culinară. Ştiai că poţi accesa noi împrumuturi ieftine de 1.000 de euro (uusi edullinen laina 1000) şi astfel să nu-ţi mai faci griji pentru investiţia ta de început? Totuşi, pentru a începe un blog, chiar nu prea ai nevoie de o investiţie propriu-zisă, în afară de plata pentru web hosting. Iată câteva din cele mai simple modalităţi de a face bani din blogging.

Promovează produse prin marketing afiliat. Lucrurile sunt simple în acest caz. Poţi promova produse pe site-ul tău şi obţii un comision din vânzări, sau poţi aduce lead-uri pentru variate site-uri. Lead-urile se pot obţine dacă prin intermediul site-ului tău o persoană se înscrie la un newsletter, descarcă un E-book sau completează un formular pentru a comanda un produs. Cele mai bune platforme de marketing afiliat din România sunt 2parale.ro şi profitshare.ro.

Oferă servicii. Dacă eşti un freelancer talentat (căci cum altfel să te apuci de blog?) atunci, pe lângă blogging, îţi poţi oferi în mod direct serviciile, fie că este vorba de activităţi de transcriere, editare şi corectare texte, traduceri, design grafic etc.

Permite postările sponsorizate. Îndată ce blog-ul tău devine cunoscut şi tot mai multe persoane îl accesează, vei primi oferte pentru a găzdui postări sponsorizate. Astfel, tu vei putea face destui bani, iar firmele respective îşi pot promova la rândul lor propria afacere. Trebuie, însă, să te asiguri că postările sunt relevante pentru cei ce te urmăresc.

Postează conţinut sponsorizat pe Social Media. Poţi face acest lucru pe pagina ta de Facebook, este o modalitate atât de rapidă şi de simplă de a încasa bani. Pur şi simplu promovezi diverse afaceri şi răsplata va fi în funcţie de numărul de followeri de pe pagina ta.

Vinde spaţiu pentru reclame. Aceasta este una din strategiile de top pe care mulţi dintre bloggeri o folosesc atunci când intenţionează să-şi monetizeze blog-ul. Poţi lua în considerare bannere-le cu reclame, spaţiul ferestrelor de pop-up şi antetele de pe Social Media.

Vinde produse. Este foarte simplu să adaugi o pagină pentru a crea un magazin online. Poţi folosi un plugin accesibil ca Woocommerce şi poţi vinde produse handmade, produse digitale sau conserve de casă, care au început să fie la mare căutare.

Scrie un E-book. Dacă ai acumulat suficientă experienţă într-un anumit domeniu, şi crezi că poţi aduna valoare în paginile unei cărţulii, atunci aceasta este cea mai bună idee de rotunjire a veniturilor. Nu trebuie neapărat să vinzi E-book-ul doar prin Amazon sau Kobo, deoarece promovând-o pe site-ul tău, poţi să încasezi mai mulţi bani, vânzând mai multe. Nu toată lumea cumpără de pe Amazon. În plus, poţi scrie despre tot ce vrei tu, despre economisire şi finanţe personale, şi cum să împrumuţi bani fără garanţii imediat (lainaa ilman vakuuksia heti). Alege o temă de actualitate!

Creează tutoriale. Dacă te pricepi foarte bine să explici cum se fac anumite lucruri şi ai şi abilităţi de editor video, atunci producerea de tutoriale îţi poate aduce un venit frumuşel. Dă o căutare şi alege cele mai concludente exemple.

Tot mai des, pe lângă bucuria pe care o aduce un lucru făcut din pasiune, tot mai mulţi bloggeri vorbesc despre câştiguri promiţătoare. Tu de ce să nu încerci?

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.