Bootcamp STS reuneşte şi în 2024 elitele IT&C din facultăţile tehnice din România | Informația Harghitei - jurnal independent
joi , 13 iunie 2024
Home » Învățământ » Bootcamp STS reuneşte şi în 2024 elitele IT&C din facultăţile tehnice din România
Bootcamp STS reuneşte şi în 2024 elitele IT&C din facultăţile tehnice din România

Bootcamp STS reuneşte şi în 2024 elitele IT&C din facultăţile tehnice din România

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale anunţă deschiderea înscrierilor pentru cea de-a treia ediţie a Bootcamp STS, şcoala de vară IT&C dedicată studenţilor din facultăţile cu profil tehnic din România din anii II şi III. Evenimentul se va desfăşura şi în acest an în judeţul Braşov, în perioada 29 iulie – 4 august 2024.

Cei interesaţi se pot înscrie online pentru unul dintre cele 20 de locuri, pe site-ul https://bootcamp.sts.ro, cu un CV şi un scurt material video în care să motiveze de ce vor să fie parte din Bootcamp STS. Înscrierile au loc până la data de 23 iunie 2024, iar în prima săptămână din luna iulie vor fi anunţaţi cei 20 de finalişti.

Experienţe hands-on şi schimb de idei cu specialiştii STS

Timp de 7 zile, aceştia vor experimenta cele mai noi tehnologii din domeniul comunicaţii şi tehnologia informaţiei.

Participanţii selectaţi vor putea interacţiona şi schimba idei cu specialiştii STS şi vor avea parte de activităţi practice în programare, securitate cibernetică, blockchain, cloud computing, reţelistică, servicii securizate de comunicaţii voce-video-date, INFOSEC şi vor aprofunda concepte privind infrastructurile critice. Experienţa IT&C include ateliere practice individuale şi de echipă, cu provocări contracronometru şi workshopuri de asigurare a comunicaţiilor securizate în teren, în cadrul unor exerciţii organizate împreună cu Salvamont Braşov.

Bootcamp STS se înscrie în rândul evenimentelor prin care Serviciul de Telecomunicaţii Speciale contribuie la consolidarea educaţiei viitorilor specialişti IT&C, prin oferirea accesului la cele mai noi tehnologii şi instrumente de învăţare. (Biroul de Presă al STS)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.