Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Bătrână de 88 de ani, tâlhărită în propria casă | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 4 martie 2024
Home » Societate » Bătrână de 88 de ani, tâlhărită în propria casă
Bătrână de 88 de ani, tâlhărită în propria casă

Bătrână de 88 de ani, tâlhărită în propria casă

 Suspectul a fost prins şi arestat preventiv

 

Un bărbat de 29 de ani, suspectul comiterii unei tâlhării în urmă cu aproximativ o lună, a fost prins de poliţişti, într-o comună de pe raza judeţului Covasna. Individul a pătruns seara în locuinţa victimei, o bătrână de 88 de ani din municipiul Odorheiu-Secuiesc, prin forţarea uşii.

După ce a intrat în casă, acesta a lovit-o pe femeie cu pumnii, cerându-i banii. Apoi a scotocit prin casă şi a găsit şi furat aproximativ 3.000 de lei şi un telefon mobil. Bătrâna a fost găsită de către fiul ei, a doua zi, care a anunţat poliţia.

Potrivit Compartimentului de presă din cadrul IPJ Harghita, în urma cercetărilor, poliţiştii harghiteni s-au deplasat în comuna Breţcu din judeţul Covasna, unde alături de colegii lor au efectuat o percheziţie la o casă unde se ascundea suspectul comiterii tâlhăriei: un bărbat de 29 de ani din comuna Şimoneşti.

În momentul sosirii poliţiştilor, suspectul a reuşit să fugă, fiind prins la scurt timp, după ce a fost urmărit de poliţişti. În urma percheziţiei, în imobil a fost găsit telefonul furat din locuinţa bătrânei.

Bărbatul şi-a recunoscut fapta, fiind reţinut în primă fază pentru 24 de ore. Iar a doua zi, Judecătoria Odorheiu-Secuiesc a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pe 30 de zile, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. (Şt.P.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.