Bărbat din comuna Secuieni, plecat în urmă cu aproximativ 4 ani de acasă, căutat de poliţiştii harghiteni | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 23 ianuarie 2023
Home » Societate » Bărbat din comuna Secuieni, plecat în urmă cu aproximativ 4 ani de acasă, căutat de poliţiştii harghiteni
Bărbat din comuna Secuieni, plecat în urmă cu aproximativ 4 ani de acasă, căutat de poliţiştii harghiteni

Bărbat din comuna Secuieni, plecat în urmă cu aproximativ 4 ani de acasă, căutat de poliţiştii harghiteni

Un bărbat de 38 de ani, din comuna Secuieni, plecat în urmă cu patru ani de acasă, a fost dat dispărut de fratele său, iar Poliția l-a dat în urmărire.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Harghita a fost sesizat marți că, în jurul anului 2015, Kore Levente, de 38 de ani, a plecat voluntar din satul Eliseni şi din ţară, cu intenţia de a merge la un loc de muncă într-o localitate necunoscută din Cehia. De atunci, le-a spus polițiștilor fratele persoanei dispărute, nu a mai luat legătura cu familia sa.

La data plecării de acasă, Kore Levente avea înălțimea de 1,78 m, părul negru tuns scurt, fără a se cunoaște cu ce haine a plecat îmbrăcat ori alte date sau eventuale semne particulare ale acestuia.

Poliţiştii harghiteni au solicitat darea în urmărire la nivel național a persoanei dispărute, sens în care sunt efectuate cercetări şi investigaţii în vederea identificării, inclusiv în Cehia.

Polițiștii harghiteni roagă persoanele care pot furniza date şi indicii despre numitul Kore Levente să se adreseze celui mai apropiat poliţist ori să apeleze numărul unic gratuit de urgenţă 112.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.