Băiat născut în urmă cu 20 de ani în Miercurea-Ciuc şi adoptat în Olanda, îşi caută mama naturală | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 2 decembrie 2023
Home » Societate » Băiat născut în urmă cu 20 de ani în Miercurea-Ciuc şi adoptat în Olanda, îşi caută mama naturală
Băiat născut în urmă cu 20 de ani în Miercurea-Ciuc şi adoptat în Olanda, îşi caută mama naturală

Băiat născut în urmă cu 20 de ani în Miercurea-Ciuc şi adoptat în Olanda, îşi caută mama naturală

Barna Nistor este un tânăr de 20 de ani, care s-a născut în municipiul Miercurea-Ciuc şi a fost adoptat în Olanda. Acum, tânărul îşi caută mama biologică. El a fost dat spre adopţie în anul 1997, în timp ce locuia în Leagănul de Copiii din Sânmartin.

Tânărul a apelat la o televiziune pentru a-l ajuta. Până în momentul de faţă, persoana care s-a ocupat de căutări nu a obţinut nici un rezultat. Aceasta spune că a verificat prin intermediul Internetului, prin telefon, însă nu a reuşit să obţină date despre mama băiatului.

Barna Nistor s-a născut 15.05.1994. Pe mama lui o cheamă Iboyla Nistor. Naşterea a fost înregistrată la Miercurea-Ciuc cu nr. 601 din 19.05.1994. Certificatul are seria NS, nr. 243345 din 19.05.1994. Adopţia a fost încuviinţată de Tribunalul Harghita prin Sentinţa nr. 384 din 24 iunie 1997 în dosarul nr. 1457/1997.

În cazul în care va fi găsită mama lui, Barna Nistor spune că va veni în România, însoţit de o echipă de filmare.

Cei care pot oferi informaţii despre persoana căutată pot suna la numărul de telefon 0757/68.29.02, persoană de contact: Cornelis van der Jagt.

barnanistor2

Comentarii:

comentarii

One comment

  1. Completare : Pasaportul copilului a fost intocmit la Serviciul Pasapoarte Harghita de Tiriac Magda, iar adoptia a fost intermediata de Gabriela Gruianu -Gambra, fiica fostului sef al Politiei Harghitene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.