Autocamion ce transporta 24 de bovine, răsturnat în afara carosabilului | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 21 iulie 2024
Home » Societate » Autocamion ce transporta 24 de bovine, răsturnat în afara carosabilului
Autocamion ce transporta 24 de bovine, răsturnat în afara carosabilului

Autocamion ce transporta 24 de bovine, răsturnat în afara carosabilului

Un număr de patru echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Miercurea-Ciuc au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, un autocamion de intervenţie şi o ambulanţă SMURD la un accident rutier, după ce un autocamion ce transporta 24 de bovine s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Accidentul a avut loc, la sfârşitul săptămânii trecute, pe raza municipiului Miercurea-Ciuc.

Potrivit Compartimentului informare şi relaţii publice din cadrul ISU „Oltul” Harghita, la sosirea echipajelor, şoferul, un bărbat în vârstă de 36 de ani, era blocat în cabina autocamionului, avariat în proporţie de 60%, acesta fiind scos şi predat echipajului SAJ. Ulterior, s-au luat măsuri pentru evacuarea animalelor din cele două remorci ale camionului, fiind salvate 19 bovine, cinci dintre ele fiind găsite strivite.

Potrivit purtătorului de cuvânt din cadrul IPJ Harghita, Gheorghe Filip, şoferul autocamionului a suferit răni uşoare, cauza accidentului fiind neadaptarea vitezei la condiţiile de drum. (Şt. P.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.