Au început lucrările de asfaltare la DJ 174A, Bilbor | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 2 decembrie 2023
Home » Societate » Au început lucrările de asfaltare la DJ 174A, Bilbor
Au început lucrările de asfaltare la DJ 174A, Bilbor

Au început lucrările de asfaltare la DJ 174A, Bilbor

Miercuri, 6 august, a avut loc în comuna Bilbor o întâlnire prilejuită de începerea lucrărilor de asfaltare pe tronsonul de drum judeţean 174A, care face legătură între comuna Bilbor şi DN 15. Lucrările de asfaltare se întind pe o suprafaţă de aproximativ 3,5 km, mai exact pe sectorul de drum cuprins între km 36+400-39+900.

La eveniment era prezent preşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Borboly Csaba, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Barti Tihamér, viceprimarul comunei Bilbor, Tamaş Ilie.

Preşedintele Consiliului Judeţean Harghita a rostit câteva cuvinte despre importanţa acestei investiţii, care face legătura comunei Bilbor cu drumul naţional 15, asigurând astfel o mai bună circulaţie a cetăţenilor din zonă. Asfaltarea acestui drum va avea o importanţă majoră şi în dezvoltarea turistică a zonei, a mai spus Borboly Csaba.

Vicepreşedintele Barti Tihamér a subliniat faptul că această zonă a judeţului nu a fost uitată de conducerea judeţului, şi speră că astfel să aducă un plus de valoare zonei prin asigurarea condiţiilor decente de trafic pe DJ 174A. De asemenea, a mai precizat că ar fi de foarte mare interes ca drumul care face legătura cu judeţul Suceava să fie şi el asfaltat, astfel ar contribui enorm la dezvoltarea zonei, favorizând creşterea valorii terenurilor, apariţia de noi construcţii în zonă etc. În final, vicepreşedintele a apreciat că în scurt timp lucrările de asfaltare se vor finaliza, probabil undeva după data de 20 august.

Viceprimarul comunei Bilbor a mulţumit pentru sprijinul acordat prin această investiţie, precizând şi el că astfel de investiţii ar trebui să continue, dând exemplu DJ 174C. Aceste aspect probabil va fi discutat la o viitoare întâlnire între autorităţi.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.