Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Aproape 14 milioane de lei pentru modernizarea drumurilor comunale din Voşlăbeni | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 17 aprilie 2024
Home » Societate » Aproape 14 milioane de lei pentru modernizarea drumurilor comunale din Voşlăbeni
Aproape 14 milioane de lei pentru modernizarea drumurilor comunale din Voşlăbeni

Aproape 14 milioane de lei pentru modernizarea drumurilor comunale din Voşlăbeni

Drumurile comunale din Voşlăbeni şi Izvorul Mureşului vor fi modernizate prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, în urma a două proiecte în valoare totală de aproape 14 milioane lei.

Primul proiect, „Modernizarea drumurilor aflate în intravilanul comunei Voşlăbeni, satele Voşlăbeni şi Izvoru Mureşului, judeţul Harghita, etapa I”, în valoare de 3.999.188,02, a fost semnat săptămâna trecută.

Cel de-al doilea proiect, „Modernizarea drumurilor aflate în intravilanul comunei Voşlăbeni, satele Voşlăbeni şi Izvoru Mureşului, judeţul Harghita, etapa a II-a”, în valoare totală de 9.969.862,27 lei, a fost semnat la începutul acestei săptămâni.

Ambele contracte de finanţare aprobate prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny” au fost semnate, la Bucureşti, de primarul comunei Voşlăbeni, Mihail Dumitru Tinca, şi ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Adrian-Ioan Veştea.

În total, în săptămâna trecută şi aceasta, ministrul Adrian-Ioan Veştea a semnat 81 de noi contracte de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, în valoare totală de peste 730 milioane lei. Contractele au ca obiective modernizarea drumurilor de interes local şi a infrastructurii stradale, înfiinţarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă şi a reţelelor de canalizare menajeră, lucrări de amenajare urbanistică, precum şi construirea sau modernizarea unor poduri şi podeţe, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.