Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Alcoolul şi dorinţa de răzbunare l-au făcut să distrugă anvelopele de la 3 maşini | Informația Harghitei - jurnal independent
vineri , 24 mai 2024
Home » Societate » Alcoolul şi dorinţa de răzbunare l-au făcut să distrugă anvelopele de la 3 maşini
Alcoolul şi dorinţa de răzbunare l-au făcut să distrugă anvelopele de la 3 maşini

Alcoolul şi dorinţa de răzbunare l-au făcut să distrugă anvelopele de la 3 maşini

Un bărbat de 47 de ani din Miercurea-Ciuc este cercetat pentru comiterea infracţiunii de „distrugere” după ce, la începutul acestei săptămâni, a spart cauciucurile unor autoturisme, prin acest gest dorind să se răzbune pe alţi 2 bărbaţi din municipiu.

Potrivit biroului de presă al IPJ Harghita, incidentul a fost sesizat, prin 112, de către una dintre victime care şi-a găsit dimineaţă anvelopa de la autoturism înţepată. Echipa operativă din cadrul Poliţiei municipiului Miercurea-Ciuc care s-a deplasat la faţa locului a stabilit că persoana suspectă a intrat în curtea lui C.I., unde a spart, prin înţepare, anvelopa maşinii; de aici a escaladat gardul vecinului, V.O., spărgând un alt cauciuc de la o maşină care este proprietatea unei societăţi comerciale. Bărbatul nu s-a oprit aici, iar a doua zi dimineaţă a reintrat în curtea lui V.O. şi şi-a luat ca ţintă maşina acestuia.

La scurt timp de la sesizarea acestor incidente, poliţiştii au reuşit să-l identifice pe C.G. Acesta şi-a recunoscut faptele, şi-a cerut scuze de la proprietarii autoturismelor şi a precizat că a recurs la acest gest deoarece, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, şi-a adus aminte de o altercaţie verbală avută cu cei doi şi a dorit să se răzbune.

Datorită dorinţei de răzbunare, C.G. este cercetat penal pentru comiterea infracţiunii de „distrugere”, soluţia legală fiind propusă prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea-Ciuc.

LIVIU C.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.