Ai un telefon nou? Acestea sunt accesoriile pe care trebuie să le cumperi acum | Informația Harghitei - jurnal independent
joi , 28 septembrie 2023
Home » Societate » Ai un telefon nou? Acestea sunt accesoriile pe care trebuie să le cumperi acum
Ai un telefon nou? Acestea sunt accesoriile pe care trebuie să le cumperi acum

Ai un telefon nou? Acestea sunt accesoriile pe care trebuie să le cumperi acum

(articol publicitar)

Momentul în care desfaci folia în care este învelită cutia noului tău telefon este unul care îți oferă o satisfacție aparte. De fiecare dată când achiziționezi un nou model de smartphone, ai ocazia să retrăiești un entuziasm greu de egalat. Din momentul în care au scos telefonul din ambalaj, însă, acesta se transformă și într-o responsabilitate importantă.  Costul ridicat al celor mai moderne telefoane inteligente, precum și sensibilitatea lor le transformă în elemente pe care trebuie să le tratezi cu maximă atenție.

De asemenea, ai nevoie să te asiguri și că le folosești la capacitate maximă, în așa fel încât investiția financiară să fie una justificată. Iată care sunt accesoriile pe care trebuie să le achiziționezi imediat după ce ți-ai cumpărat un telefon nou, pentru a fi sigur că te bucuri cu adevărat de el.

Accesoriile pentru telefon care merită investiția

Husa îți protejează investiția

Marii producători de smartphone-uri lansează modele noi cu o frecvență tot mai ridicată. Apple, Samsung și ceilalți giganți din domeniu se întrec în modele care mai de care mai atractive și mai performante. Dacă ești fan Apple, cu siguranță plănuiești un upgrade la iPhone 13. Cel mai recent model propus de producătorul american este o adevărată bijuterie, însă vine la pachet și cu un preț destul de ridicat.

Astfel, investiția ta trebuie protejată corespunzător. Pe lângă tradiționala folie de protecție pentru ecran, ai nevoie și de un element care să te scutească de riscurile pe care le înfrunți atunci când scapi telefonul. O husă rezistentă este soluția ideală. Aceasta trebuie aleasă cu grijă, pentru a evita îngroșarea excesivă a telefonului.

Dacă ești în căutarea unei huse care să îți protejeze noul iPhone 13, fără a-i afecta în vreun fel caracteristicile estetice, vezi aici modelele ideale de la Brandgsm.ro. Alege una dintre aceste huse și bucură-te de un telefon caracterizat de stil, dar și mereu protejat în fața șocurilor mecanice.

Bateria externă, tot mai necesară

O altă caracteristică a unui smartphone modern este durata destul de redusă a bateriei. Funcțiile complexe și ecranele capabile să genereze imagini și culori superbe sunt rareori susținute de baterii cu adevărat rezistente. Astfel, dacă știi că urmează să utilizezi în mod intens noul tău telefon, ar fi bine să te pregătești cu rezerve de energie.

Cea mai bună soluție pentru a-ți ajuta noul gadget în momentele dificile, în care este sleit de puteri, este să apelezi la o baterie externă. Ai posibilitatea de a alege modele mai slabe sau mai puternice, în funcție de cât de multă nevoie ai de energie. Foarte populare sunt variantele de baterii externe cu o capacitate de 10.050 mAh, însă poți apela și la soluții mai generoase, cu 20.000 mAh.

Încărcător wireless, pentru un plus de confort

În fine, un al treilea element foarte util este reprezentat de un încărcător wireless. Această variantă te scapă de grija de a apela la încărcătorul clasic, cu fir. Astfel, vei putea să ții telefonul aproape chiar și atunci când are nevoie de o reîncărcare, iar tu te afli la birou.  Alege un încărcător wireless puternic și compatibil cu modelul smartphone-ului tău.

Acestea sunt cele mai importante trei accesorii pe care trebuie să le achiziționezi, după ce ți-ai ales noul smartphone. Doar cu ajutorul lor poți profita la maximum de caracteristicile noului tău telefon și îl poți proteja așa cum trebuie.

Sursa foto: Pixabay.com

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.