Agresat pentru amenzi ori pentru curajul de a spune adevărul? | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 6 decembrie 2023
Home » Societate » Agresat pentru amenzi ori pentru curajul de a spune adevărul?
Agresat pentru amenzi ori pentru curajul de a spune adevărul?

Agresat pentru amenzi ori pentru curajul de a spune adevărul?

Şeful Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Covasna, Mircea Diacon, a fost agresat vinerea trecută într-o benzinărie din municipiul Sfântu-Gheorghe.

Agresorii, doi indivizi, pe care nu-i cunoaşte, l-au lovit cu pumnii, după care au fugit printre blocurile din zona Gării. El a mai menţionat că în primăvara acestui an, în timpul manifestărilor organizate cu prilejul Zilelor Sfântu-Gheorghe, autoturismul de serviciu al Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Covasna, parcat la sediul instituţiei, a fost devalizat de către persoane rămase neidentificate.

Diacon nu exclude posibilitatea ca aceste incidente să aibă legătură cu controalele desfăşurate de instituţia pe care o conduce şi amenzile aplicate. În acelaşi timp, redacţia „Condeiul ardelean” transmite, într-un comunicat, că a luat act cu tristeţe de maltratarea lui Mircea Diaconu, amintind că evenimentul a avut loc după apariţia unui interviu în ediţia tipărită a ziarului, intitulat „Oamenii aceştia nu înţeleg că şi dânşii trebuie să respecte legea. Există o elită aici, în judeţul Covasna, care e protejată în faţa legii”.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Covasna, Nicoleta Marin, a declarat că la sediul instituţiei a fost depusă o plângere pentru loviri şi alte violenţe, iar poliţiştii au declanşat o anchetă. „Din primele cercetări reiese că persoana în cauză ar fi fost agresată în incinta unei benzinării din Sfântu-Gheorghe. Cercetările continuă şi urmează a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Principalul suspect în acest caz a fost identificat, fiind vorba de un bărbat de 35 de ani din Sfântu-Gheorghe”, a spus Nicoleta Marin.

Comentarii:

comentarii

One comment

  1. Doamna Torok este foarte categorică. Dar are argumente? Să le expună, ca să înțelegem de ce trebuie să ne păzim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.