Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

A fost numit în funcţie noul director medical interimar al Spitalului judeţean | Informația Harghitei - jurnal independent
vineri , 24 mai 2024
Home » Sănătate » A fost numit în funcţie noul director medical interimar al Spitalului judeţean
A fost numit în funcţie noul director medical interimar al Spitalului judeţean

A fost numit în funcţie noul director medical interimar al Spitalului judeţean

Sinkó János, conducătorul secţiei judeţene de medicină legală, a fost numit pentru şase luni în funcţia de director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Miercurea-Ciuc. În această perioadă, cât dr. Sinkó asigură interimatul de director medical, va fi scos la concurs pentru a patra oară postul de director medical al spitalului.

În opinia dr. Sinkó János, acest post trebuie ocupat de o persoană care cunoaşte funcţionarea interioară a instituţiei, dar care are şi capacitatea de a vedea şi din afară activităţile care trebuiesc organizate pentru buna funcţionare a spitalului. Medicul specializat în medicina legală şi-a exprimat speranţa că în această perioadă va fi sprijinit de colectivul spitalului, dat fiind faptul că nu dispune de o experienţă vastă în acest domeniu. „Dat fiind faptul că nu s-a prezentat nimeni pentru ocuparea postului, situaţia fiind una de urgenţă, am acceptat să ocup acest post pe perioadă determinată. Voi continua să îmi îndeplinesc şi atribuţiile de medic de medicină legală, fapt care îmi va aglomera programul, însă sunt pregătit şi dornic să duc la bun sfârşit atribuţiile care îmi revin”, a afirmat dr. Sinkó János.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.