Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

5-7 august 2016: Zilele Borsecului – ediţia a XXI-a | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 27 mai 2024
Home » Timp Liber » 5-7 august 2016: Zilele Borsecului – ediţia a XXI-a
5-7 august 2016: Zilele Borsecului – ediţia a XXI-a

5-7 august 2016: Zilele Borsecului – ediţia a XXI-a

 Spicuiri din program

Vineri, 5 august: de la ora 20:00, pe scena mică din faţa biroului de informaţii va avea loc o serată de dansuri populare, pe muzică asigurată de Ansamblul Folcloric BARTINA.

Sâmbătă, 6 august: între orele 16:30-21:30, pe scena mare vor avea loc, una după alta: recital MARA; recital CRISTINA; programul trupei de majorete LÖFAN din DUNAFÖLDVÁR, Ungaria; concert feZZ, Kerepes, Ungaria; un program MC KissFm – concursuri şi 100 de pachete cadou-surprize; concert susţinut de membrii Academiei Voltaj Bucureşti/Cluj; concert Voltaj. La ora 22:30 – jocuri de artificii şi seara se încheie cu concertul susţinut de Dreamland Music Project.

Duminică, 7 august: ziua începe la ora 11:00, cu o slujbă religioasă în Biserica ortodoxă.

În ceea ce priveşte programele cultural-distractive, acestea se vor desfăşura şi pe scena mică şi pe scena mare, seara şi sărbătoarea sfârşindu-se la ora 22:30, cu focuri de artificii.

Se impune amintit în mod special concursul gastronomic, care este programat să înceapă la ora 10:00.

Pe parcursul zilei vor apărea pe scenă Ansamblul Folcloric BĂTRÂNA; recital de muzică populară – CORA MUNTEANCA; recital SAROSI FLORINA GABRIELA; grupul de dans TÜNDÉRKERT VIRÁGAI; grupul de dans popular CZIFRASAROK; Fanfara din Ciumani; trupa de majorete LÖFAN; concert susţinut de Szabó Katalin, Oprea Mircea şi Nagy Levente; concert LUPPINGER ATTILA; şi concert REPUBLIC.

XXX

Organizatorii ediţiei a XXI-a a Zilelor Borsecului sunt: Primăria oraşului şi Fundaţia Pro Borsec. Bugetul alocat pentru acest eveniment este în sumă de 50.000 lei, din 105.000 lei, suma alocată la începutul anului din bugetul local al oraşului pentru activităţi culturale.

AURELIA ILUŢ

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.