Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

12 formații anunțate, până acum, la Rockstadt Extreme Fest 2017 | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 22 mai 2024
Home » Timp Liber » 12 formații anunțate, până acum, la Rockstadt Extreme Fest 2017
12 formații anunțate, până acum, la Rockstadt Extreme Fest 2017

12 formații anunțate, până acum, la Rockstadt Extreme Fest 2017

Iubitorii rock-ului extrem își pot face deja planurile pentru vara lui 2017, pentru că deși mai sunt peste 9 luni până la ediția cu numărul 5 a festivalului Rockstadt Extreme Fest, deja s-au anunțat 12 trupe care vor urca pe scena de la baza cetății Râșnov.

Organizatorii i-au confirmat pe: Opeth (Suedia), Korpiklaani (Finlanda), Alestorm (Marea Britanie), Napalm Death (Marea Britanie), August Burns Red (Marea Britanie), Nile (SUA), Leprous (Norvegia), Wolfheart (Finlanda), IXXI (Suedia), Necrovile (România, Alba Iulia), Anime Torment (Republica Cehă) si Zombie Attack (Ucraina).

Și pentru ediția din 2017, organizatorii vor pune în vânzare doar abonamente pentru toate cele 4 zile ale festivalului, neexistând bilete de o zi.

Prețul abonamentelor variază în funcție de perioada în care sunt cumpărate, după cum urmează: 230 de lei (până pe 1 februarie); 270 de lei (între 2 februarie și 9 iulie); 300 de lei (după data de 10 iulie).

Abonamentele pot fi achiziționate de pe site-ul oficial, rockstadtextremefest.ro, dar și din punctele de vânzare, deja cunoscute: rețeaua Eventim, MyTicket și Bilete.ro, precum și din Orange Shop.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.