Zilele Municipiului Miercurea-Ciuc: Restricţii de circulaţie şi activităţi de comerţ | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 22 iulie 2024
Home » Societate » Zilele Municipiului Miercurea-Ciuc: Restricţii de circulaţie şi activităţi de comerţ
Zilele Municipiului Miercurea-Ciuc: Restricţii de circulaţie şi activităţi de comerţ

Zilele Municipiului Miercurea-Ciuc: Restricţii de circulaţie şi activităţi de comerţ

În acest sfârşit de săptămână au loc Zilele Municipiului Miercurea-Ciuc. Cu această ocazie, în municipiul reşedinţă de judeţ traficul rutier va fi restricţionat pe mai multe străzi. Astfel, începând de ieri şi până duminică, ora 24:00, se interzice traficul rutier şi parcarea autovehiculelor pe următoarele străzi: str. Mihail Sadoveanu, de la intersecţia cu str. Nicolae Bălcescu până la intersecţia cu B-dul Timişoarei; Piaţa Libertăţii, între numerele 2-8; B-dul Timişoarei, de la Piaţa Libertăţii până la intersecţia cu str. Kőrösi Csoma Sándor; Piaţa Libertăţii, de la Universitatea „Sapientia” până la intersecţia cu str. Mihai Eminescu.

Duminică, între orele 08:00 şi 09:00 se va opri circulaţia între Catedrala Ortodoxă din Piaţa Cetăţii (sens giratoriu) şi Palatul Justiţiei din Piaţa Cetăţii, nr. 6 (sens giratoriu).

Conform Dispoziţiei primarului, cu ocazia evenimentului Zilele Municipiului Miercurea-Ciuc, în Piaţa Libertăţii, pe B-dul Timişoarei şi pe str. Mihail Sadoveanu se pot comercializa numai produse alimentare, produse de artizanat şi cărţi.

Corturile de bere vor fi instalate conform tradiţiei în Piaţa Libertăţii şi în Piaţa Majláth Gusztáv Károly. Parcuri de joacă vor fi amenajate în parcarea de pe strada Mihail Sadoveanu, pe terenul viran din B-dul Timişoarei, vizavi de magazinul Ocean, respectiv pe partea centrală a Pieţei Majláth Gusztáv Károly.

Primăria municipiului Miercurea-Ciuc

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.