Zdob şi Zdub vin la Borsec! | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 20 iulie 2024
Home » Timp Liber » Zdob şi Zdub vin la Borsec!
Zdob şi Zdub vin la Borsec!

Zdob şi Zdub vin la Borsec!

  • Cea1 Borsec Festival 2024, o sărbătoare a gastronomiei, muzicii şi a sportului

Pregătiţi-vă pentru o escapadă de neuitat la Borsec, unde natura, liniştea şi amintirile se împletesc cu momente culinare delicioase şi o atmosferă vibrantă. Ediţia specială „O vară cu gust” va avea lor în perioada 19-21 iulie şi promite o experienţă memorabilă pentru întreaga familie.

Festivalul reuneşte o gamă largă de evenimente, de la demonstraţii culinare la concerte şi competiţii sportive, toate menite a celebra frumuseţea unică a Borsecului şi a-l readuce pe harta turistică a României.

Trupa legendară de rock din Republica Moldova, Zdob şi Zdub, va urca pe scena Cea1 Borsec Festival 2024, sâmbătă, 20 iulie. Pregătiţi-vă pentru o seară de neuitat, plină de hituri legendare, energie debordantă şi o atmosferă electrizantă care va pune pe jar tot festivalul. Zdob şi Zdub sunt renumiţi pentru spectacolele lor pline de viaţă, care combină muzica rock cu elemente tradiţionale moldoveneşti şi un umor debordant, creând o atmosferă unică şi memorabilă.

„O vară cu gust la Borsec” este o ocazie perfectă pentru a crea amintiri de neuitat alături de cei dragi. Aveţi ocazia să participaţi la diversele ateliere şi concursuri organizate, să exploraţi frumuseţea satului Borsec şi să vă bucuraţi de momente de neuitat împreună cu familia şi prietenii.

Organizatorii promit o escapadă de neuitat, unde natura, liniştea şi amintirile se împletesc cu momente culinare delicioase, o sărbătoare pentru toate simţurile!

EMILIA Ş.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.