Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Voluntariat la Misentea | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 26 februarie 2024
Home » Agricultură/Ecologie » Voluntariat la Misentea
Voluntariat la Misentea

Voluntariat la Misentea

Groupama Asigurări a sponsorizat Asociaţia Composesorală Misentea cu 4.000 de puieţi de brad. Prin urmare, în colaborare cu domnul Nagy Marcus, preşedintele composesoratului, am ales un hectar de teren pe care am plantat 4.000 de puieţi.

S-a lucrat doar cu voluntari. Au sosit pentru a participa la această superbă acţiune 23 de colegi din Târgu Mureş, Braşov, Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, Odorheiu Secuiesc şi Miercurea Ciuc. Alături de noi au lucrat şi 25 de voluntari din comuna Misentea. Au mai participat directorul şcolii generale din Misentea, inginerul silvic – şi, datorită experienţei lor, am putut finaliza acţiunea.

Este demn de amintit faptul că asociaţia cu care am colaborat are ,,grijă” de 410 hectare de păduri, păşuni şi fâneţe, pe care le întreţine într-un mod exemplar (nu am văzut gunoaie, ramuri uscate sau păşuni necurăţate).

Toată lumea s-a simţit foarte bine, am lucrat cu dăruire, iar gazdele ne-au alintat la finalul zilei cu un gulaş senzaţional.

Doresc să mulţumesc tuturor colegilor care au fost prezenţi la acţiune, echipei conduse de Izabella Bartalis pentru sprijin în organizare, precum şi departamentelor de marketing şi logistică.

Sufletul meu este plin de bucurie, deoarece lăsăm ca moştenire copiilor, nepoţilor şi strănepoţilor 4.000 de brazi care vor creşte falnici!

Laura Carole
Expert Produse Asigurări de Viaţă şi Sănătate
Ambasador CSR (Responsabilitate Socială Corporativă)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.