Videoclipul de promovare al proiectului Visit Toplița va fi lansat mâine seară | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 23 iunie 2024
Home » Timp Liber » Videoclipul de promovare al proiectului Visit Toplița va fi lansat mâine seară
Videoclipul de promovare al proiectului Visit Toplița va fi lansat mâine seară

Videoclipul de promovare al proiectului Visit Toplița va fi lansat mâine seară

Duminică, la ora 19:30, va fi lansat videoclipul de promovare Visit Toplița, evenimentul având loc pe pagina de Facebook a proiectului.

Proiectul Visit Topliţa este reprezentarea în online a Asociaţiei pentru Topliţa şi are viziunea de a creşte turismul în zonă, iniţiativa aparţinându-le lui Claudiu Ciprian Cifu şi Cristian Baciu, membrii fondatori ai asociaţiei. Proiectul a fost dezvoltat în colaborare cu cMaximize, agenţie de media şi marketing specializată în turism, al cărei administrator este Vlad Berindean.

După ce în vară municipiul Toplița a fost declarat câștigător la categoria „localități turistice” în cadrul emisiunii Destinația anului 2020, difuzată de Prima TV (organizarea aparținând în întregime asociației, potrivit membrilor acestora), acum, în toamnă, se finalizează un alt proiect. Este vorba de Promovarea zonei de Nord a județului Harghita, proiect al Asociației pentru Toplița, derulat în perioada 1 iulie – 30 octombrie și finanțat cu sprijinul Secretariatului general al Guvernului prin Serviciul Dezvoltare Comunitară, din cadrul Direcției Generale Guvernare Deschisă, Relații Publice și Cooperare.

În cadrul acestui proiect a fost realizat și filmul de promovare Visit Toplița. Filmările au fost realizate în perioada 7-11 Septembrie, iar ideea videoclipului este surprinderea unui cuplu care vizitează zona Topliței, vizitează principalele obiective turistice și experimentează activitățile de agrement de care turiștii pot beneficia în zonă. Lansarea acestuia va avea loc mâine seară, de la ora 19:30, pe pagina de Facebook a Visit Toplița –  facebook.com/visittoplita.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.