Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Vești noi despre Rockstadt Extreme Fest 2017 | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 20 mai 2024
Home » Timp Liber » Vești noi despre Rockstadt Extreme Fest 2017
Vești noi despre Rockstadt Extreme Fest 2017

Vești noi despre Rockstadt Extreme Fest 2017

Organizatorii festivalului Rockstadt Extreme Fest, care are loc la baza cetății Râșnov, au emis un comunicat de presă prin care anunță noi informații despre ediția din acest an.

Astfel, va fi pentru prima oară când pe afișul festivalului vor fi trecuți 4 headlineri, câte unul în fiecare seară a evenimentului. Tot în premieră, în prima zi a festivalului vor avea loc concerte pe ambele scene, astfel că și numărul formațiilor care vor poposi la Râșnov va fi mai mare.

În ceea ce privește confirmările de noi formații pentru ediția din acest an, Rockstadt Extreme Fest anunță trupa care va fi cap de afiș în ziua de vineri, 10 august: Annihilator.

Considerată cea mai de succes trupă canadiană din istoria muzicii metal, Annihilator se bucură de un palmares impresionant ce numără peste 15 albume și vânzări de milioane de discuri în toată lumea, iar trupa fondata de legendarul Jeff Waters rămâne la fel de emblematică și în 2017.

Tot de peste ocean, din Texas, vor veni la Râșnov Power Trip, iar Thread of omen, din Africa de Sud, va susține primul concert în cadrul unui festival european. Din Suedia va sosi Angrepp, din Austria Give em blood, iar din Grecia va veni Allochiria.

La fel ca și anii trecuți, festivalul aduce pe scenă și un număr important de formații autohtone. Cele mai recente confirmări din acest segment sunt: Am fost la munte și mi-a plăcut – care este noua senzație a scenei underground autohtone –, Taine – una dintre cele mai vechi formații de metal românești –, Kultika, Blacksheep.

∗∗∗

Abonamentele pot fi găsite pe site-ul oficial, www.rockstadtextremefest.ro cât și în punctele de vânzare deja cunoscute: rețeaua de bilete Eventim, MyTicket și Bilete.ro.

Până pe 9 iulie, prețul acestora este de 270 de lei, după care acesta va crește la 300 de lei.

La fel ca și la edițiile precedente, nu vor exista bilete pe zile, ci doar abonamente ce asigură accesul în toate cele patru zile ale festivalului.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.