Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Un titlu de campion naţional şi altul de vice-campion pentru membrii clubului The Raven | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 4 martie 2024
Home » Sport » Un titlu de campion naţional şi altul de vice-campion pentru membrii clubului The Raven
Un titlu de campion naţional şi altul de vice-campion pentru membrii clubului The Raven

Un titlu de campion naţional şi altul de vice-campion pentru membrii clubului The Raven

Aşa cum îi zice şi numele, clubul de parapantism The Raven este din comuna cu acelaşi nume – Corbu. Luna trecută, toţi cei 15 parapantişti legitimaţi în cadrul clubului au fost la Clopotiva, Hunedoara, unde s-a desfăşurat Campionatul Naţional de parapantă, o etapă de Cupa României şi calificările pentru Campionatul Mondial de parapantă. Evenimentul s-a desfăşurat pe perioada a 6 zile, a fost organizat de Clubul SkyTribe din Timişoara şi, pentru că a cuprins şi calificări pentru CM, la Clopotiva au fost prezenţi şi parapantişti de pe alte continente – Oceania, America, Africa.

În cadrul calificărilor, Clubul Sportiv The Raven a fost singurul din România care s-a clasat pe podium, obţinând locul 3. Clubul  The Raven a mai reuşit să obţină un loc 3 la clasa fan (dedicată piloţilor începători şi intermediari), iar în cadrul Campionatului Naţional, Bogdan Şelever s-a clasat pe locul 1, devenind campion naţional, în timp ce Alexandru Donisan a fost al doilea.

Bogdan Oprea, vicepreşedinte al Clubului The Raven, a ținut să precizeze că aceste rezultate s-au obținut și cu ajutorul Consiliului Județean Harghita, care sprijină financiar clubul.

De asemenea, acesta a mai spus că în perioada următoare clubul va participa la etape din cadrul Campionatului European şi se doreşte ca la anul, când Campionatul Naţional se va organiza în două etape, Clubul Sportiv The Raven să organizeze una din cele două runde. (Liviu Câmpean)

 

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.