Un interlop din Odorhei a fost reţinut de poliţişti la capătul unei acţiuni parcă desprinsă din filme | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 20 iulie 2024
Home » Societate » Un interlop din Odorhei a fost reţinut de poliţişti la capătul unei acţiuni parcă desprinsă din filme
Un interlop din Odorhei a fost reţinut de poliţişti la capătul unei acţiuni parcă desprinsă din filme

Un interlop din Odorhei a fost reţinut de poliţişti la capătul unei acţiuni parcă desprinsă din filme

Locuitorii din Odorheiu-Secuiesc au putut asista, luni, la o intervenţie a luptătorilor de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale în urma căreia a fost reţinut interlopul Pui Béla, de 47 de ani.

Potrivit biroului de presă al IPJ Harghita, la sfârşitul săptămânii trecute, poliţia municipiului de pe Târnava Mare a fost sesizată cu privire la o altercaţie în care au fost implicate mai multe persoane. Doi bărbaţi din Odorheiu-Secuiesc au fost ameninţaţi şi loviţi de către concetăţeanul lor P.B. de 47 de ani.

interlopodor3La două zile de la conflict, în urma administrării probatoriului în acest caz, la nivelul IPJ Harghita a fost construită o echipă formată din poliţişti de la structurile operative din cadrul Poliţiei municipiului Odorheiu-Secuiesc şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale. Aceştia l-au identificat pe P.B., iar la capătul unei acţiuni desfăşurată în stradă şi cu armele din dotare la vedere, poliţiştii l-au imobilizat şi l-au transportat în arestul IPJ Harghita, unde a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore. Ieri a fost prezentat instanţei, Judecătoria Odorheiu-Secuiesc dispunând măsura arestării la domiciliu.

Potrivit sursei citate, Pui Béla este suspectat de comiterea mai multor infracţiuni de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi tulburarea ordinii publice.

LIVIU C.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.