Un bărbat și soția sa, găsiți împușcați într-o locuință din Sărmaș | Informația Harghitei - jurnal independent
joi , 18 iulie 2024
Home » Societate » Un bărbat și soția sa, găsiți împușcați într-o locuință din Sărmaș
Un bărbat și soția sa, găsiți împușcați într-o locuință din Sărmaș

Un bărbat și soția sa, găsiți împușcați într-o locuință din Sărmaș

Autoritățile au demarat o anchetă după ce un bărbat și soția sa au fost găsiți decedați într-o locuință din comuna Sărmaș, lângă cadavre fiind descoperit un pistol.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita, prim procurorul adjunct Dan Gîlcescu, a declarat publicației noastre că evenimentul a fost anunțat, duminică dimineață, în jurul orei 9:00, printr-un apel la 112, la poliția municipiului Toplița. Acesta a precizat că un bărbat de 61 de ani și soția sa în vârstă de 58 de ani au fost găsiți decedați și prezentau urme de împușcare, fiind înregistrat dosarul la Parchetul de pe lângă Tribunalul Harghita pentru omor.

Dan Gîlcescu a adăugat că lângă cadavrul bărbatului a fost găsit un pistol și se fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Deocamdată nu se știe dacă este vorba despre săvârșirea unei infracțiuni sau despre o sinucidere și nici dacă arma era deținută legal de persoanele care au decedat, aceste aspecte urmând să fie clarificate în urma investigațiilor coordonate de un procuror de caz din cadrul Parchetului.

E.G.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.