Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

TUȘNAD GASTRO BLUES FEST – program final și reguli de acces | Informația Harghitei - jurnal independent
joi , 25 aprilie 2024
Home » Parteneriate media » TUȘNAD GASTRO BLUES FEST – program final și reguli de acces
TUȘNAD GASTRO BLUES FEST – program final și reguli de acces

TUȘNAD GASTRO BLUES FEST – program final și reguli de acces

Băile Tușnad, 18-20 iunie 2021

Destinația ecoturistică Băile Tușnad și împrejurimile vă invită la TUȘNAD GASTRO BLUES FEST #2, un eveniment cultural organizat sub brandul TUȘNAD GASTRO FEST – #ecofriendlyfestival, ce reprezintă un concept în care muzica live se împletește armonios cu gastronomia, oferind populației orașului-gazdă, a județului și a zonelor învecinate apartenența la o comunitate cu care rezonează, fără a fi nevoie să călătorească pe distanțe mari pentru aceasta. Cu o primă ediție organizată în condiții excepționale în septembrie 2020, festivalul a trezit un viu interes atât în rândul publicului cunoscător, cât și al mass-media, ceea ce a condus natural la dorința de a continua. Astfel, #TusnadGastroBluesFest ediția 2 se va desfășura în perioada 18-20 iunie 2021.

Ca urmare a restricțiilor de călătorie din Marea Britanie, headlinerii inițiali ai zilelor de 19 și 20 iunie, Marcus Bonfanti, respectiv Mud Morganfield, au fost nevoiți să anuleze recitalurile din cadrul #TusnadGastroBluesFest 2021. Ambii artiști și-au exprimat dorința și disponibilitatea de a participa la ediția 2022, când organizatorii speră ca situația să se îndrepte, cel puțin în ceea ce privește predictibilitatea călătoriilor. Prin urmare, seara de sâmbăta, 19 iunie, va fi închisă de către Dave Fields Band. Artistul inclus în New York Blues Hall of Fame vine la Tușnad cu al 6-lea și cel mai nou album, Force of Will, lansat în iulie 2021. Duminică, 19 iunie, artiștii romani și străini participanți se vor reuni sub titulatura Pandemic Blues Session – Muddy Waters tribute.

Ținând cont de modificările intervenite, programul festivalului va fi următorul:

Vineri, 18 iunie

17:00 WATZZY (RO)

18:15 Baicea Blues Band (RO)

20:00 Jumping Matt & Ferenc Szás (GRUNTING PIGS) (HU) feat. AG Weinberger (RO)

21:45 Bluescore (RO/USA)

JAM SESSION

Sâmbătă, 19 iunie

17:00 Blue Monday Ministers (RO)

18:15 Foxy Lady Band (RO) feat. Giles Robson (UK)

20:00 Quo Vadis (RO)

21:45 Dave Fields Band (USA)

JAM SESSION

Duminică, 20 iunie

17:00 AXIS (RO/SRB)

18:15 The Gamblers (SRB)

20:00 Oxigen (RO)

21:45 International Pandemic Blues Session – Tribute to Muddy Waters (RO/HU/SRB/UK/SUA)

În zilele de sâmbătă și duminică vor fi organizate câte două sesiuni gastronomice pe zi, în intervalele 12:30-14:00 și 15:00-16:30, în cadrul cărora vor fi prezentate atât preparatele pregătite de maeștrii bucătari locali, cât și diverse sortimente de vin potrivite fiecărui preparat în parte. Maestru de ceremonii va fi nimeni altul decât somelierul Vincon Robert-Claudiu Bentea, care-și va conduce interlocutorii în lumea fascinantă a vinului și poveștilor lui.

Atât publicul spectator cât și staff-ul, voluntarii, artiștii, sunt informați că accesul în zona de festival este condiționat de normele în vigoare la data evenimentului. Actualmente acestea prevăd că participarea este permisă pentru:

– persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

– cei care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore;

– cei care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 24 de ore;

– persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maximum 14 zile anterior desfășurării activității).

Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la spectacol și de la verificarea în Registrul electronic național de vaccinare, dar cei peste 5 ani vor purta mască.

Biletele sunt disponibile în format electronic pe www.iabilet.ro, în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăți cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin curier oriunde în țară.

_____________________________

REDESCOPERĂ! – valorile naturale și culturale…

GUSTĂ! – din preparatele tradiționale…

ÎNCEARCĂ! – activități și evenimente ce oferă trăiri autentice…

din destinația ecoturistică Băile Tușnad și împrejurimile.

Sub brandul DESCOPERĂ ECO-ROMÂNIA, Băile Tușnad și împrejurimile face parte din cele 7 destinații de ecoturism ce ofertă numeroase produse și servicii care sunt disponibile pentru iubitorii de natură și experiențe autentice, cum ar fi mișcarea în aer liber sau mâncarea tradițională.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.