Trei accidente mortale pe drumurile harghitene într-o singură zi | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 23 iunie 2024
Home » Societate » Trei accidente mortale pe drumurile harghitene într-o singură zi
Trei accidente mortale pe drumurile harghitene într-o singură zi

Trei accidente mortale pe drumurile harghitene într-o singură zi

A doua parte a zilei de joi a avut un interval de patru ore tragice, trei șoferi pierzându-și viața pe drumurile din județ.

Potrivit biroului de presă al IPJ Harghita, un prim accident rutier a avut loc la ora 16:40, în satul Borzont. G.A. de 51 de ani, din Joseni, chiar dacă nu deținea permis de conducere, s-a urcat la volanul unui autoturism. Mergând pe un drum comunal, paralel cu DN 13B, a pierdut controlul mașinii, aceasta răsturnându-se în șanț.

După aproape două ore, B.M. de 52 de ani, din județul Covasna, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule pe DN 12, la coborârea unei pante din Băile Tușnad spre Sfântu Gheorghe, pe un sector de drum în curbă, s-a răsturnat pe partea stângă a drumului.

Cu puțin timp înainte de ora 21:00, Z.A. de 35 de ani, din Vlăhița, aflându-se pe DN 13A, între Homorod și Căpâlnița, nu a adaptat viteza la condițiile de drum în curbă, astfel că a ieșit de pe traiectorie și s-a izbit de un copac.

IPJ Harghita a mai precizat faptul că toți cei trei conducători auto se aflau singuri în mașină când s-au produs accidentele. (L. Câmpean)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.