Traseul turistic dinspre Pârâul Fierarilor din oraşul Bălan spre Piatra Singuratică a redevenit practicabil | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 25 iunie 2022
Home » Timp Liber » Traseul turistic dinspre Pârâul Fierarilor din oraşul Bălan spre Piatra Singuratică a redevenit practicabil
Traseul turistic dinspre Pârâul Fierarilor din oraşul Bălan spre Piatra Singuratică a redevenit practicabil

Traseul turistic dinspre Pârâul Fierarilor din oraşul Bălan spre Piatra Singuratică a redevenit practicabil

Salvamont Bălan a informat că traseul turistic BA dinspre Pârâul Fierarilor spre Piatra Singuratică a fost reabilitat, acesta fiind curăţat, marcat şi practicabil.

Reprezentanţii Salvamont Bălan au anunţat pe pagina de socializare că a mai rămas partea de final al acestei porţiuni de traseu (300 m nemarcat, de la zmeuriş până la izvorul de sub piatră) unde se aşteaptă înlăturarea brazilor care au căzut în urma furtunii de acum doi ani. „Pe această bucată nemarcată, urmând cărarea, şansele de a greşi traseul sunt minime”, au mai precizat aceştia.

Conform sursei citate, cei care îşi plănuiesc să viziteze această zonă şi vor să aleagă acest traseu trebuie să aibă în vedere că pe strada Pârâul Fierarilor au început lucrările de canalizare, fapt pentru care nu se permite accesul maşinilor.

„Vă rugăm să lăsaţi maşinile în parcarea de lângă Biserica Catolică pentru a evita neplăcerea să rămâneţi blocaţi!”, a mai arătat Salvamont Bălan.

Traseul turistic spre Piatra Singuratică dinspre Pârâul Fierarilor a fost deteriorat în urma doborâturilor de vânt din luna februarie 2020. (Şt.P.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.