Transfuzie de spirit magic din Poarta Transilvaniei! | Informația Harghitei - jurnal independent
joi , 13 iunie 2024
Home » Timp Liber » Transfuzie de spirit magic din Poarta Transilvaniei!
Transfuzie de spirit magic din Poarta Transilvaniei!

Transfuzie de spirit magic din Poarta Transilvaniei!

  • Within Temptation revine în România după șapte ani

WTF – Way Too Far Rock Festival este evenimentul care îți administrează, în vara aceasta, o transfuzie de spirit magic din Poarta Transilvaniei – brand-ul județului. Are loc în perioada 26-28 august în Parcul Industrial din Bistrița, județul Bistrița-Năsăud, din nordul țării.

Way Too Far Rock Festival, pe scurt, WTF, a fost inițiat în 2017, în Bistrița, ca un manifest pentru evenimente de calitate și muzică bună. Este, din punct de vedere artistic, un eveniment care „mixează” diverse generații și stiluri rock, de la rock alternativ la heavy metal, indie, symphnonic rock, funk etc. Cele trei ediții ale festivalului au cucerit inimile publicului cu atmosfera incendiară, dar, totodată caldă și familiară.  WTF locul în care latura de entertainment se împletește armonios cu mesajul artistic, iar valorile promovate de festival sunt umanitatea, solidaritatea, prietenia, curajul de a pune întrebări și de a-ți depăși propriile limite!  Mai multe detalii găsiți pe site-ul oficial al festivalului, https://wtfrockfest.ro/.

Producție  

Ediția din 2022 a festivalului WTF Rock Fest va reprezenta o producție de amploare,  cu 3 scene și  echipamente scenă-sunet-lumini conform standardelor celor mai mari concerte rock  din lume.  

Ce poți face la festival  

Locul de desfășurare al festivalului oferă o priveliște minunată spre Munții Bârgăului, fiind situat pe traseul spre Pasul Tihuța unde se află Castelul Dracula, dar și spre Lacul Colibița, cea mai populară stațiune turistică din Bistrița-Năsăud. Pe lângă trei zile de muzică bună, invităm lumea să descopere aventura  în mijlocul naturii, în locurile de camping, pe traseele noastre de drumeție, mountain bike, off road. De asemenea, participanții se vor putea bucura de o mulțime de activități de entertainment, dar și de câteva  a evenimente pline de adrenalină:, cum ar fi un Show Monster Truck sau zboruri de agrement cu avioane ușoare și elicoptere.  

Food & drink  

Zona de food, drink & coffee  a festivalului va reuni vendori atent selecționați, pentru a oferi cea mai bună calitate, dar și diversitate culinară. De asemenea, puteți gusta berea noastră, WTF, produsă cu mândrie în Bistrița-Năsăud sub brand-ul MUSAI.  

Camping 

Un camping cu o capacitate de 5.000 de persoane va fi amenajat în locul de desfășurare a festivalului, iar participanții vor avea acces la toate facilitățile. Toate abonamentele includ acces la camping.  

Within Temptation va închide festivalul

După Barcelona (Spania), Cruz Qebrada (Portugalia), Orange (Franța) și Dinkels (Germania), următoarea destinație a trupei Within Temptation, în turul din această vară, este Bistrița, la a patra ediție a festivalului WTF – Way Too Far Rock Festival. Gotthard, Katatonia, Alternosfera, Dirty Shirt, Implant pentru Refuz, Sinoptik, E-an-na și alte trupe completează line-up-ul acestei ediții.

WITHIN TEMPTATION este o trupă olandeză de metal/rock simfonic, fondată în aprilie 1996 de către vocalista Sharon den Adel și chitaristul Robert Westerholt. Trupa a fost clasificată de critici drept metal gotic, metal simfonic, deși influențele rock și „industrial” își găsesc locul pe ultimul și al 7-lea album de studio – Resist. Odată cu albumul Resist, trupa se desparte de trecut și experimentează un stil distinct, care se inspiră din societatea noastră actuală și viitoare – atât din punct de vedere muzical, cât și personal. Resist este un album care conține zece piese imnice, întunecate, dar și colaborări ireproșabile cu artiști celebri, cum ar fi Jacoby Shaddix (Papa Roach) și Anders Fidén (In Flames). Albumul reprezintă o adevărată etapă cu un mesaj foarte important: „Treziți-vă și duceți-vă să vă protejați libertatea!”

Programul pe zile

26 august

Revolver

7 Pași

Hteththemeth

Implant pentru Refuz

Dirty Shirt

Gotthard

27 August

NOR

Dash the Effort

Magnetic

E-an-na

Sinoptik

Katatonia

28 August

Viper Soup Complex

Aether

Transylmania

Project Renegade

Alternosfera

Within Temptation

Biletele și abonamentele pot fi procurate de pe site-urle: iaBilet.ro; Eventim.ro; AmBilet.ro.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.