Trafic blocat în Pasul Bucin după un accident rutier în care au fost implicate 3 mașini | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 22 iunie 2024
Home » Societate » Trafic blocat în Pasul Bucin după un accident rutier în care au fost implicate 3 mașini

Trafic blocat în Pasul Bucin după un accident rutier în care au fost implicate 3 mașini

Cu puțin timp înainte, pe DN 13B, în zona Vârfului Bucin, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate 3 autovehicule.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Oltul” Harghita, impactul a avut loc între o autocisternă încărcată cu gaz lichefiat (aproximativ o tonă) și un autovehicul de transport marfă de 3,5 tone, însă în eveniment a mai fost implicat un al treilea autovehicul.

În urma accidentului, a rezultat o victimă încarcerată, conștientă, și nu sunt scurgeri de combustibil.

Potrivit sursei citate, la fața locului intervin 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Gheorgheni, cu o autospecială de stingere, una de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Joseni.

Echipajul de descarcerare a intervenit pentru extragerea victimei încarcerate, un bărbat, în jur de 40 ani, care prezenta politraumatisme la membrele inferioare, acesta fiind preluat și transportat, de către echipajul SMURD, la Spitalul Municipal Gheorgheni în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate

IPJ Harghita precizează că traficul este blocat.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.