Toplițenii sunt invitați să se implice în efectuarea curățeniei de primăvară | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 19 iunie 2024
Home » Societate » Toplițenii sunt invitați să se implice în efectuarea curățeniei de primăvară
Toplițenii sunt invitați să se implice în efectuarea curățeniei de primăvară

Toplițenii sunt invitați să se implice în efectuarea curățeniei de primăvară

Primăria Municipiului Toplița îi invită pe locuitori să participe în aceste zile la o Săptămână dedicată curățeniei de primăvară a orașului.

În cadrul unei informări emise de primărie se precizează că municipalitatea a început să desfășoare lucrări de curățenie a străzilor din oraș, toaletări ale copacilor, lucrări de întreținere a parcurilor și a spațiilor verzi. În același timp cetățenii sunt rugați să realizeze și ei lucrări de întreținere a spațiilor verzi și de curățare a trotuarelor din fața propriei locuințe sau gospodării, respectiv a grădinilor din fața blocurilor.

Cu această ocazie, primăria readuce aminte locuitorilor că este interzisă depozitarea gunoaielor și resturilor menajere pe malurile sau în albiile cursurilor de apă, dar și în locuri nepermise și neamenajate.

„Totodată, în conformitate cu cele prevăzute în art. 96, alin. (1), pct. (10), proprietarii de imobile se sancționează în conformitate cu HG 195/2005 aprobat prin Legea 265/2006, cu modificările și completările ulterioare, privind protecția mediului, cu un cuantum cuprins între 3.000 lei și 6.000 lei pentru persoane fizice și de la 25.000 lei la 50.000 lei pentru persoane juridice”, se mai precizează în document. (L.C.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.