Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Toate piețele agroalimentare din județ vor funcționa în spațiile în care funcționează și în prezent | Informația Harghitei - jurnal independent
vineri , 24 mai 2024
Home » Societate » Toate piețele agroalimentare din județ vor funcționa în spațiile în care funcționează și în prezent
Toate piețele agroalimentare din județ vor funcționa în spațiile în care funcționează și în prezent

Toate piețele agroalimentare din județ vor funcționa în spațiile în care funcționează și în prezent

Împreună cu primarii și reprezentanții Direcției Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Harghita, la nivelul Instituției Prefectului – Județul Harghita s-a efectuat o analiză a fiecărei piețe de la nivelul unităților administrativ-teritoriale în urma căreia a rezultat faptul că în nici o localitate a județului nu funcționează piețe agroalimentare în spații închise.

Astfel, la nivelul celor 4 municipii, 5 orașe și 58 de comune din județul Harghita sunt organizate doar piețe agroalimentare în aer liber.

Facem mențiunea că piețele agroalimentare din comune funcționează doar în aer liber, iar cele mai multe au doar caracter ocazional.

Potrivit sursei citate, în județ sunt 69 de piețe agroalimentare în aer liber.

***

Pe pagina de Internet a Instituției Prefectului se găsesc și cele două modele de declarații (modelul adeverinței de la angajatori, respectiv declarația pe propria răspundere) necesare pentru deplasări în afara locuinței în intervalul orar 23:00-05:00. De asemenea, STS pune la dispoziție, pe site-ul instituției, completarea declarației electronice. Se face precizarea că, după completare, formularele pot fi stocate pe dispozitive electronice și prezentate pentru control autorităților abilitate, cu condiția ca pe acestea să existe semnătura olografă a persoanei care folosește declarația, respectiv a reprezentantului legal al angajatorului și data la care a fost redactat documentul.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.