Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

TIFFciuc 2014: întâlnire a publicului ciucan cu protagoniști din #Selfie | Informația Harghitei - jurnal independent
vineri , 24 mai 2024
Home » Timp Liber » TIFFciuc 2014: întâlnire a publicului ciucan cu protagoniști din #Selfie
TIFFciuc 2014: întâlnire a publicului ciucan cu protagoniști din #Selfie

TIFFciuc 2014: întâlnire a publicului ciucan cu protagoniști din #Selfie

După-amiaza zilei de vineri a adus publicului ciucan, prezent la TIFFciuc și proiecția filmului #Selfie.

Respectând tradiția festivalurilor, la finalul filmului, în sală au apărut câțiva protagoniști ai peliculei, publicul având posibilitatea să dialogheze cu actorii Vlad Logigan (îl interpretează pe George), Flavia Hojda (Ana) și Olimpia Melinte (Roxana).

Vorbind despre personajul ei și despre film, Olimpia spunea că „aș minți dacă Roxi e foarte apropiată de mine. Ce m-a adus spre proiectul acesta și de ce mi-am dorit să-l fac e pentru că mi-am dorit să demonstrez, într-un fel, că nu e foarte important cum arăți, nu sunt importante kilogramele astea pe care ea le are (m-am îngrășat 10 kg pentru Roxi), ci ceea ce construiești în tine, în interior. Mă interesa și sper că adolescenții care au văzut filmul acesta au înțeles că ambalajul e, de fapt, o chestie care nu contează, ci contează cât de multă grijă ai de sufletul tău, de cine ești, de felul în care crești. și asta m-a convins în momentul în care am citit scenariul. Și, desigur, faptul că e o comedie și îmi doream foarte mult să fac comedie”.

Vlad Logigan spunea că, în timpul realizării filmului, a fost prima dată când o cascadorie a fost filmată cu 11 camere – secvența în care tinerii plonjează cu mașina în mare.

Vorbind despre reacția unor părinți care au văzut filmul, tot Vlad spunea că mulți dintre ei spuneau că s-au regăsit în tipologiile părinților care apar în peliculă. Iar Flavia aprecia că mulți oameni le-au spus că filmul le-a adus aminte de tinerețe.

 

Întâlnirea cu protagoniștii filmului #Selfie nu putea să se termine altfel decât cu multe …selfie-uri făcute de spectatori cu actori.

LIVIU CÂMPEAN

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.