Tânără înjunghiată în centrul municipiului Miercurea-Ciuc | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 23 iunie 2024
Home » Societate » Tânără înjunghiată în centrul municipiului Miercurea-Ciuc
Tânără înjunghiată în centrul municipiului Miercurea-Ciuc

Tânără înjunghiată în centrul municipiului Miercurea-Ciuc

  • Autoritățile nu declară nimic

Vineri dimineață, o persoană a fost înjunghiată în centrul municipiului Miercurea-Ciuc, chiar în fața Palatului Administrativ.

Purtătoarea de cuvânt a IPJ Harghita, Maria Plumbu ne-a declarat doar că acest caz a fost preluat de către Procuratură și că nu ne poate furniza nicio informație.

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita ne-au comunicat doar că au loc audieri și nu pot fi furnizate deocamdată informații legate de acest caz.

În lipsa acestor „secrete” din partea instituțiilor abilitate, suntem nevoiți să oferim informații pe „surse”, auzite de la diverși oameni: ar fi vorba de o femeie, care beneficiază de ajutor social și ar fi fost înjunghiată în urma unui conflict spontan, probabil chiar de către soț/concubin.

Dr Péter Szilárd, directorul Serviciului de Ambulanţă Harghita, ne spunea că este vorba de o tânără de 23 de ani, care prezenta 4 plăgi penetrante pe toracele stâng. Când a fost preluată de ambulanță, starea victimei era gravă, iar pe drumul spre Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) s-a agravat, însă victima a ajuns în viață la spital. Starea victimei era gravă și pentru că unul dintre plămâni era atins, iar toracele era plin cu sânge.

Conform spuselor dr. Péter Szilárd, tânăra a fost operată de medicul de chirurgie toracică Adrian-Cristian Dobrică. (L.C.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.