Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Stelu Platon, la al treilea mandat | Informația Harghitei - jurnal independent
marți , 16 aprilie 2024
Home » Politic » Stelu Platon, la al treilea mandat
Stelu Platon, la al treilea mandat

Stelu Platon, la al treilea mandat

Candidatul PNL la Primăria Topliţa, Stelu Platon, a câştigat al treilea mandat consecutiv, în vreme ce liberalii au reuşit să intre, în premieră, în Consiliul local Gheorgheni, dominat de partidele maghiare.

Preşedintele PNL Harghita, Stelu Platon, care a câştigat Primăria Topliţa, a declarat că, potrivit numărătorii paralele, a obţinut 60,37% dintre preferinţele alegătorilor care s-au prezentat la urne. De asemenea, PNL are şi majoritatea în Consiliul local Topliţa, cu 9 consilieri, dintr-un total de 17.

„Vreau să le mulţumesc topliţenilor pentru votul pe care mi l-au dat şi să constat cu foarte mare plăcere că oamenii au apreciat ce am făcut eu în ultimii opt ani, pentru că s-au făcut foarte multe lucruri în orăşelul nostru. Şi lucrul acesta îmi dă imboldul şi speranţa că voi face tot ceea ce mi-am propus să fac în următorii patru ani. Şi lucrurile astea le fac pentru topliţeni şi pentru oraşul nostru de munte, mic, dar din ce în ce mai frumos şi din ce în ce mai turistic”, a precizat Stelu Platon.

Acesta a spus că PNL nu a mai reuşit să câştige nici o primărie din judeţ, dar, în premieră, a intrat în Consiliul local Gheorgheni, care a fost format, în ultimii ani, doar de reprezentanţi ai partidelor maghiare.

Totodată, potrivit numărătorii paralele, PNL a câştigat două mandate şi în Consiliul local Miercurea-Ciuc.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.