Şi-a atacat concubina cu un cuţit şi a împins-o de la etaj | Informația Harghitei - jurnal independent
joi , 18 iulie 2024
Home » Societate » Şi-a atacat concubina cu un cuţit şi a împins-o de la etaj
Şi-a atacat concubina cu un cuţit şi a împins-o de la etaj

Şi-a atacat concubina cu un cuţit şi a împins-o de la etaj

Un bărbat din Miercurea-Ciuc este cercetat pentru tentativă de omor, după ce şi-a atacat concubina cu un cuţit şi a împins-o pe aceasta de la fereastra locuinţei situate la etajul 1 al unui imobil din municipiul reşedinţă de judeţ. Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita, prim-procurorul adjunct Dan Gîlcescu, a declarat publicaţiei noastre că incidentul s-a produs sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 05:30, autorităţile fiind sesizate de vecinii celor doi, care au sunat la 112.

Dan Gîlcescu a precizat că iniţial bărbatul i-a produs femeii nişte tăieturi în zona mâinilor, iar în momentul în care aceasta a deschis fereastra şi a încercat să strige după ajutor ar fi împins-o peste pervaz. Femeia a căzut pe sol de la o înălţime de circa 4,5 metri şi a suferit leziuni, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Bărbatul a încercat să îşi producă unele vătămări în zona braţelor şi a fost dus şi el la spital pentru asistenţă de specialitate, în prezent fiind internat la secţia de Psihiatrie a unităţii medicale din Miercurea-Ciuc.

Dan Gîlcescu a afirmat că autorităţile au reuşit să discute cu femeia şi se speră să nu se agraveze starea ei de sănătate, fiind dispusă şi o expertiză medico-legală. În cazul bărbatului urmează să fie efectuată o expertiză psihiatrică pentru a se stabili dacă acesta are discernământ. La Parchetul de pe lângă Tribunalul Harghita este înregistrat un dosar pentru tentativă de omor, a mai spus Dan Gîlcescu.

EMIL GROZA

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.