Senatorul Tanczos Barna a rămas fără permis | Informația Harghitei - jurnal independent
vineri , 8 decembrie 2023
Home » Societate » Senatorul Tanczos Barna a rămas fără permis
Senatorul Tanczos Barna a rămas fără permis

Senatorul Tanczos Barna a rămas fără permis

Senatorul UDMR Tanczos Barna a rămas fără permis, vineri seara, pentru că nu a acordat prioritate de trecere unei coloane formate din autospeciale de poliţie şi pompieri, pe o stradă din Miercurea Ciuc. Autospecialele MAI se aflau în misiune şi circulau regulamentar, având în funcţiune semnalele acustice şi luminoase.
Snatorul de Harghita a fost sancționat contravenţional, conform OUG 195/2002, cu suma de 580 lei, pentru neacordare de prioritate, luându-se totodată măsura suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 zile, a confirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip.

Incidentul a avut loc la doar două săptămâni distanță după ce, pe data de 14 martie, acesta a fost prins conducând cu viteză și amendat. El le-a spus atunci polițiștilor că se grăbește să-și facă testul pentru coronavirus, dat fiind că un coleg parlamentar fusese depistat pozitiv, iar când agenții de poliție i-au verificat spusele la Direcția de Sănătătate Publică, au aflat că, de fapt, acesta nu-și făcuse testul niciodată.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.