Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Se pot face nominalizările la Premiul Mentor pentru excelenţă în educaţie 2023 | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 26 februarie 2024
Home » Învățământ » Se pot face nominalizările la Premiul Mentor pentru excelenţă în educaţie 2023
Se pot face nominalizările la Premiul Mentor pentru excelenţă în educaţie 2023

Se pot face nominalizările la Premiul Mentor pentru excelenţă în educaţie 2023

De 14 ani, profesorii, educatorii şi mentorii care şi-au lăsat o amprentă în comunitatea din care fac parte sunt răsplătiţi prin distincţia Premiul Mentor pentru excelenţă în educaţie. Anunţul privind nominalizările pentru ediţia din acest an a fost dat cu ocazia Zilei Mondiale a Educaţiei, 10 profesori şi antrenori urmând să primească acest premiu care constă dintr-un trofeu realizat de artistul sticlar Ioan Nemţoi şi o sumă în valoare de 8.000 de lei.

Programul se organizează din dorinţa de a atrage atenţia opiniei publice asupra acelor profesori, educatori, antrenori, mentori, care au avut un rol important în viaţa discipolilor lor, au descoperit şi au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbră primii paşi, al căror devotament şi entuziasm au contribuit esenţial la dezvoltarea, punerea în valoare a talentelor lor.

Programul este organizat  de Fundaţia Pentru Comunitate, fondurile fiind asigurate de Compania MOL România.

În cadrul unui comunicat de presă, organizatorii precizează faptul că se doreşte a fi nominalizaţi acei profesori, antrenori, mentori a căror excelenţă educativă a condus generaţii întregi spre succes, a căror activitate însă a rămas în umbră, fără recompense morale sau materiale în măsura valorilor realizate. Aceştia pot fi nominalizaţi la Premiul Mentor pentru excelenţă în educaţie de către orice persoană, în nume propriu sau în numele unui grup. Detalii şi formular de nominalizare se găsesc pe site-ul Fundaţiei Pentru Comunitate – https://pentrucomunitate.ro/ro/mentor.

Gala Premiilor Mentor se va organiza în primăvara anului viitor la sala Amfiteatru de pe acoperişul Teatrului Naţional Bucureşti.

Printre laureaţii Premiului Mentor din Harghita s-au aflat profesori de ştiinţe, de limbă română, precum şi de sport, de desen sau de dans popular.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.