Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Se pot face înscrierile pentru Universitatea de Vară de Muzică Veche | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 19 mai 2024
Home » Timp Liber » Se pot face înscrierile pentru Universitatea de Vară de Muzică Veche
Se pot face înscrierile pentru Universitatea de Vară de Muzică Veche
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se pot face înscrierile pentru Universitatea de Vară de Muzică Veche

În acest an, Universitatea de Vară de Muzică Veche, ajunsă la ediţia a XVI-a, va fi organizată în perioada 14-19 iulie, în cadrul Festivalului de Muzică Veche din Miercurea-Ciuc. Universitatea de Vară va oferi nouă cursuri de măiestrie susţinute de către profesori renumiţi şi trei cursuri practice pentru toţi participanţii. Înscrierile pentru cursurile de măiestrie sunt deschise până duminică, 23 iunie, la miezul nopţii.

Cele 9 cursuri de măiestrie sunt: lăută şi chitară; flaut drept şi flaut oblic; canto; vioară barocă; clavecin; viola da gamba şi violone; formaţie de muzică renascentistă; percuţie în muzica veche, curs cameral de percuţie; cor şi dirijat coral.

Pe lângă acestea, vor mai avea loc cursuri practice pentru toţi participanţii: formaţie de muzică renascentistă; club menestrel; dans renascentist.

Potrivit organizatorilor, la cursuri se pot înscrie persoanele care au împlinit vârsta de 10 ani şi au experienţă muzicală în domeniul respectiv.

Taxa de înscriere este de 500 de lei şi aceasta asigură participarea la un singur curs de măiestrie, precum şi la cursurile practice.

Informaţii suplimentare pot fi solicitate prin e-mail (nyariegyetem@regizene.ro), la telefon (0266/37.20.44) sau personal (la sediul Centrului Cultural Judeţean Harghita din Miercurea-Ciuc, B-dul Timişoarei, nr. 4.).

Universitatea de Muzică Veche este organizată de Asociaţia Cultura Nostra, Centrul Cultural Judeţean Harghita, Consiliul Judeţean Harghita şi Primăria municipiului Miercurea-Ciuc (coorganizator).

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.