Se poate juca craps la nivel profesionist? | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 11 decembrie 2023
Home » Timp Liber » Se poate juca craps la nivel profesionist?
Se poate juca craps la nivel profesionist?

Se poate juca craps la nivel profesionist?

Cu siguranță, craps-ul este unul dintre cele mai captivante jocuri de noroc oferite de diverse case de pariuri online, iar întrebarea care adesea se pune este: “Se poate juca craps la nivel profesionist?” În timp ce mulți oameni văd craps-ul doar ca pe o formă de divertisment sau de relaxare, există și cei care îl abordează cu o aura serioasă și o dorință de a atinge un nivel de performanță și succes în acest joc.

Cum se poate câștiga

Când vine vorba de craps, cercetătorii și pasionații s-au întrebat întotdeauna dacă există vreo modalitate de a învinge constant la acest joc. Iată două abordări propuse pentru a obține un avantaj în acest joc, una bazată pe abilități, iar cealaltă, mai controversată, care este, de fapt, ilegală. Să descoperim detaliile acestor metode și cum funcționează ele în lumea complexă a craps-ului.

Aruncarea Controlată

Aruncarea controlată, este o metodă care implică o pregătire meticuloasă și o abilitate deosebită în manipularea zarurilor atunci când joci craps. Primul pas crucial în acest proces este modul în care aranjezi zarurile înainte de a le arunca, ceea ce este denumit “setarea”. Scopul setării este de a expune combinațiile dorite, în timp ce ascunzi numerele nedorite.

De exemplu, un set popular de zaruri este conceput pentru a ascunde combinațiile care conduc la apariția sumei șapte, una dintre cele mai nefavorabile pentru jucători. Așadar, pentru a realiza acest lucru, zarurile trebuie aranjate astfel încât cei trei să formeze o configurație în formă de V, care ascunde aceste combinații nedorite, dar expune altele favorabile. După ce setezi zarurile corect, urmează aruncarea lor într-un mod specific, care să minimizeze șansele de a se răsturna și de a schimba rezultatul. Totuși, trebuie menționat că aceasta este o abordare dificilă și care necesită ore de antrenament zilnic pentru a deveni eficient.

Alunecarea Zarurilor

Cazinourile insistă ca zarurile să fie aruncate pe masă pentru a asigura o aruncare aleatorie. Cu toate acestea, există o tehnică numită “alunecarea zarurilor” care vizează reducerea aleatoriei. Această abordare implică plasarea zarurilor într-o anumită configurație dorită înainte de aruncare, ceea ce poate influența rezultatul.

De exemplu, dacă dorești să obții suma opt, trebuie să așezi patru dintre fețele zarurilor cu numărul opt în sus. Totuși, alunecarea zarurilor nu este o practică permisă de cazinouri, iar încercarea de a o folosi necesită adesea distrageri pentru a evita atenția dealerilor și a personalului.

Provocări

Pasionații jocurilor de noroc care îndrăgesc craps-ul caută mereu metode pentru a învinge, dar drumul către victoria constantă se dovedește a fi plin de provocări subtile.

Controlul Zarurilor – O Utopie?

Ideea de a controla zarurile pare o strategie promițătoare în teorie, asemănătoare cu cum un sportiv se dedică pentru a-și perfecționa abilitățile. Unii susțin că, asemenea unui baschetbalist sau unui jucător de baseball, un aruncator controlat își poate îmbunătăți abilitățile de-a lungul anilor pentru a manipula zarurile.

Cu toate acestea, există o problemă majoră – cazinourile nu tolerează această abordare. Ele nu au nicio preocupare față de metoda cu zaruri, cu excepția cazului în care se pierde timp prețios la masa de joc. Acest fapt este extrem de relevant, având în vedere cât de meticuloase sunt cazinourile în eliminarea jucătorilor profesioniști sau a celor care ar putea avea un avantaj nepermis.

Deci, de ce nu auzim despre aruncatorii controlați care sunt expulzați din cazinouri? Simplu, pentru că controlul zarurilor nu este doar dificil de pus în practică, dar și pentru că, în realitate, nu funcționează. Nimeni, în afară de cei care promovează anumite seminarii, nu susține cu adevărat eficacitatea acestei metode. Și cazinourile, în general, nu îi cred pe acești aruncatori controlați. În timp ce numărarea cărților la blackjack are o bază matematică solidă, controlul zarurilor se bazează pe promisiuni vagi și nu pe cifre.

Alunecarea Zarurilor – O Strategie Ilegală?

Alunecarea zarurilor, în schimb, este o metodă care pare să funcționeze, și anumite cazuri au demonstrat că jucătorii au câștigat sume semnificative folosind această tehnică. Cu alunecarea, zarurile sunt glisate pe masă în loc să fie aruncate, permițând un grad mai mare de control asupra rezultatului. Această abordare elimină aleatorietatea obișnuită asociată cu zarurile care sar pe peretele din spate.

Dar aici intervine o altă problemă majoră – alunecarea zarurilor este considerată ilegală. Cazinourile sunt bine conștiente de eficacitatea acestei tehnici și au măsuri stricte pentru a o preveni. Ele se asigură că zarurile sunt aruncate, nu glisate, și monitorizează cu atenție jocurile.

Încercarea de a folosi alunecarea zarurilor poate duce la consecințe serioase, inclusiv excluderea din cazino și, în anumite circumstanțe, acțiuni legale. De asemenea, cazinourile monitorizează câștigurile neobișnuit de mari, iar dacă observă o anomalie, investighează și recurg la filmările de supraveghere pentru a verifica orice nereguli.

Cât se poate câștiga

În căutarea profitului, unii pariori s-au aventurat pe căile misterioase ale alunecării zarurilor. Deși controlul zarurilor pare a nu aduce beneficii financiare semnificative în comparație cu aruncarea obișnuită a zarurilor, situația este diferită în cazul alunecării.

Înainte de a explora potențialul câștigurilor prin alunecarea zarurilor, este important să înțelegem că controlul zarurilor nu îți va umple buzunarul. Indiferent cât de mult exersezi și îți perfecționezi aruncarea, rezultatele se vor apropia de cele obținute prin aruncarea zarurilor în mod aleatoriu. Deci, din punct de vedere financiar, controlul zarurilor nu aduce un avantaj semnificativ.

Pe de altă parte, alunecarea zarurilor reprezintă o tehnică care poate aduce profituri considerabile. Există exemple notorii de jucători care au obținut sume impresionante folosind această metodă. Un caz notabil implică doi jucători profesioniști, Leo Fernandez și Veronica Dabul, care în 2011 au câștigat 700.000 de dolari la cazinoul Wynn Las Vegas.

Modul în care au reușit acest lucru este cu adevărat spectaculos. Veronica Dabul a acționat ca o distragere a atenției pentru crupier, iar Leo Fernandez a avut misiunea de a plasa și aluneca zarurile pe masă în timp ce dealerul era lipsit de atenție.

Cu această tehnică, cei doi au reușit să acumuleze câștiguri substanțiale, dar victoria lor nu a durat mult. Oficialii cazinoului Wynn au revizuit înregistrările de supraveghere și au dezvăluit tactica celor doi jucători. A urmat o confruntare legală, iar Fernandez și Dabul au fost nevoiți să restituie toți banii sub forma unor amenzi.

Concluzie

Pasiunea și determinarea pot aduce satisfacții în jocul de craps, chiar dacă nu se ajunge la un nivel profesionist. Pentru majoritatea jucătorilor, craps-ul rămâne un mod de relaxare și divertisment, iar experiența și cunoștințele acumulate în timp pot duce la câștiguri periodice. Craps-ul este un joc care îmbină șansa cu abilitățile și, indiferent de nivelul de competență, oferă o experiență unică.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.