Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Se fac cercetări în cazul decesului unei copile de doi ani | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 26 februarie 2024
Home » Societate » Se fac cercetări în cazul decesului unei copile de doi ani
Se fac cercetări în cazul decesului unei copile de doi ani

Se fac cercetări în cazul decesului unei copile de doi ani

Polițiștii harghiteni, sub coordonarea procurorului de caz, fac cercetări legate de decesul unui copil de doi ani din localitatea Plăieșii de Jos.

Potrivit biroului de presă al IPJ Harghita, sâmbătă după-amiază, polițiștii au fost sesizați de către personalul unui echipaj de ambulanță din cadrul punctului de lucru Plăieșii de Jos cu privire la faptul ca într-un imobil din localitate a fost constatat decesul unei minore de 2 ani.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de siguranță publică, care a constatat că pe corpul victimei sunt mai multe leziuni.

Din primele cercetări a rezultat faptul că părinții minorei, îngrijorați de faptul că aceasta nu se mai trezește, au contactat Serviciul Județean de Ambulanță Harghita – Punctul de lucru Plăieșii de Jos pentru solicitarea de asistență medicală de urgență.

Personalul echipajului de ambulanță deplasat la fața locului a constatat decesul minorei, după care a sesizat Poliția cu privire la aspectele constatate.

La fața locului s-a deplasat o echipă complexă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita, care, sub coordonarea procurorului de caz, efectuează cercetări,  în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc decesul minorei.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.