Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Luni seara, la ieșirea din Miercurea Ciuc: Scurgeri de carburant pe carosabil după ce s-a răsturnat un autocamion – imagini video | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 25 februarie 2024
Home » Societate »
Luni seara, la ieșirea din Miercurea Ciuc:
Scurgeri de carburant pe carosabil după ce s-a răsturnat un autocamion – imagini video
<h5><i>Luni seara, la ieșirea din Miercurea Ciuc:</i></h5> Scurgeri de carburant pe carosabil după ce s-a răsturnat un autocamion – imagini video

Luni seara, la ieșirea din Miercurea Ciuc:
Scurgeri de carburant pe carosabil după ce s-a răsturnat un autocamion – imagini video

Pompierii militari au intervenit, luni seara, pentru sablarea carosabilului la ieșirea din Miercurea Ciuc spre Delnița după ce au fost scurgeri de carburant din rezervorul unui autocamion care s-a răsturnat.

Potrivit biroului de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Oltul” Harghita, incidentul a avut loc după ora 22:00, iar la fața locului au intervenit trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. De asemenea, pompierii au asigurat măsurile PSI la locul accidentului și sablarea carosabilului.

După ce a fost asistat medical la fața locului, șoferul a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.