În perioada 12-16 iunie:Săptămâna iertării la biblioteca judeţeană | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 20 iulie 2024
Home » Cultură »
În perioada 12-16 iunie:
Săptămâna iertării la biblioteca judeţeană
<h5><i>În perioada 12-16 iunie:</i></h5>Săptămâna iertării la biblioteca judeţeană

În perioada 12-16 iunie:
Săptămâna iertării la biblioteca judeţeană

Biblioteca Judeţeană „Kájoni János” anunţă din nou Săptămâna iertării pentru utilizatorii bibliotecii. În această perioadă nu se percep taxe de întârziere pentru publicaţiile împrumutate cu termenul de restituire depăşit.

În perioada 12-16 iunie 2023 utilizatorii bibliotecii au posibilitatea să restituie cărţile împrumutate cu mult timp în urmă, fără a plăti taxă de întârziere! Bibliotecarii aşteaptă publicul pentru a restitui cărţile la secţiile de împrumut de luni până vineri, între orele 08:00 şi 18:00. Totodată, există posibilitatea restituirii documentelor împrumutate şi prin aşezarea lor în bibliobox-ul aflat la intrarea în instituţie.

Perioada iertării a fost un eveniment organizat în fiecare an la biblioteca judeţeană, dar această tradiţie a fost întreruptă din cauza pandemiei în 2020. Biblioteca iniţiază din nou săptămâna iertării, aşteptând ca în această perioadă să fie restituite mai multe sute de publicaţii, care vor intra din nou în circuit şi pot fi împrumutate de către utilizatori.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.