Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Sâmbătă se deschide pista de bob de vară din Borsec | Informația Harghitei - jurnal independent
vineri , 19 aprilie 2024
Home » Timp Liber » Sâmbătă se deschide pista de bob de vară din Borsec
Sâmbătă se deschide pista de bob de vară din Borsec

Sâmbătă se deschide pista de bob de vară din Borsec

Lucrările de instalare se apropie de sfârşit, ceea ce înseamnă că începând de sâmbătă, 1 mai, pista de bob stă din nou la dispoziţia doritorilor de senzaţii tari.

Situată în Complexul de schi „Speranţa”, pista de bob de vară are o lungime de aproape 1.500 de metri (pistă coborâre 906 m şi pistă urcare 574 m, diferenţă de nivel 125 m), viteza maximă 40 km/h. Accesul către vârful pistei se face cu teleschiul existent prevăzut deja pentru pârtia de schi funcţională pe timpul sezonului rece.

Pista este funcţională cu respectarea măsurilor igienico-sanitare şi de distanţare socială: respectarea distanţei de 1,5 metri, utilizarea dezinfectanţilor pentru mâini pus la dispoziţia utilizatorilor, fiecare bob este dezinfectat după fiecare utilizare. Programul este zilnic, între orele 10:00 şi 20:00.

Preţul biletului este de 15 lei/cursă, copii până la vârsta de 14 ani – 10 lei/cursă. Copiii până la vârsta de 8 ani pot folosi bobul numai însoţiţi de un adult. După trei curse cumpărate se acordă una gratuită, iar după şase curse plătite se acordă două gratuit.

În caz de ploaie pista de bob nu poate fi utilizată!!!

Locuitorii din Borsec, care au solicitat şi sunt în posesia „Cardului Borsec”, beneficiază de reducere de 20% pentru folosirea pistei de bob. Reducerile nu se cumulează.

Odată cu deschiderea pistei de bob de vară, Restaurantul „Speranţa” din complexul de schi îşi aşteaptă oaspeţii într-un mediu reînnoit şi cu un meniu nou. (R.Botond)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.