Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Romeo Ţepeş-Focşa, preşedintele PSD Harghita, după ce a primit votul de încredere:„Filiala judeţeană se va focusa spre tineret, meritocraţie şi un management performant” | Informația Harghitei - jurnal independent
joi , 25 aprilie 2024
Home » Politic »
Romeo Ţepeş-Focşa, preşedintele PSD Harghita, după ce a primit votul de încredere:

„Filiala judeţeană se va focusa spre tineret, meritocraţie şi un management performant”
<h5><i>Romeo Ţepeş-Focşa, preşedintele PSD Harghita, după ce a primit votul de încredere:</i></h5><br />„Filiala judeţeană se va focusa spre tineret, meritocraţie şi un management performant”

Romeo Ţepeş-Focşa, preşedintele PSD Harghita, după ce a primit votul de încredere:

„Filiala judeţeană se va focusa spre tineret, meritocraţie şi un management performant”

După ce vineri, la Topliţa, cu ocazia Conferinţei de alegeri a Organizaţiei Judeţene a PSD Harghita, a fost ales în unanimitate preşedinte al filialei judeţene, Romeo Ţepeş-Focşa spunea că este „o deosebită onoare, dar şi o mare responsabilitate” şi a ţinut să le mulţumească colegilor prezenţi pentru încrederea acordată.

„În ceea ce priveşte alegerea preşedintelui Partidului Social Democrat al organizaţiei Harghita – spunea acesta – a fost o surpriză pentru toţi colegii mei. Domnul Mircea Duşa, fiind prezent, a îndemnat membrii PSD Harghita să privească spre viitor, spre o reformă atât de necesară a partidului, îndemnând membrii să îşi canalizeze atenţia spre tinerii partidului, care au un potenţial şi o pregătire semnificativă pentru viitoarele poziţii politice şi nu numai. În acest sens, prin exemplul propriu, a făcut un pas în lateral, lăsând loc tinerilor din partid”.

Vorbind despre perioada următoare, preşedintele PSD Harghita afirma că, în cadrul organizaţiei judeţene, se va continua activitatea ca şi până acum, iar „eforturile depuse de către aleşii locali în mandatul 2016-2020 se vor reflecta în câştigarea alegerilor din acest an. Filiala judeţeană se va focusa spre tineret, meritocraţie şi un management performant. Mai mulţi tineri au venit spre noi, aducând un suflu nou prin experienţa şi pregătirea lor. (…) Împreună cu consiliul executiv al partidului ales vineri, ne vom pune toată priceperea şi experienţa de care am dat şi dăm dovadă pentru ca în timpul acestui mandat să fim la dispoziţia cetăţenilor români din acest judeţ”.

Romeo Ţepeş-Focşa a vorbit şi despre imaginea pe care partidul o are în prezent, spunând că „nu putem ignora măsurile luate de către PSD din 2016 încoace, nu trebuie să ignorăm creşterea economică, puterea de cumpărare prin creşterea punctului de pensie şi a salariului minim pe economie şi multe alte măsuri luate în beneficiul românilor. Da, ştim şi vedem valul negativ care loveşte PSD în acest moment, dar este oare aceasta realitatea? Sondajele sunt reale? Sau sunt concepute doar să denigreze Partidul Social Democrat. Vă las pe dumneavoastră să analizaţi activitatea primarilor, consilierilor, din judeţul nostru şi să răspundă cetăţenii”.

Preşedintele PSD Harghita nu a ratat ocazia de se referi la situaţia politică naţională, fiind de părere că „asistăm la un număr de comedie. Domnul preşedinte Iohannis l-a nominalizat premier pe domnul Orban, pe care nici măcar PNL-ul nu mai doreşte să îl investească. În asentimentul numărului de comedie vă întreb, cum poţi nominaliza un membru pe care parlamentarii PNL nu îl doresc?”.

LIVIU CÂMPEAN

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.